Informacije:
1. Vaše ime IRL: Luka
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 4-8h
5. Vaš Discord: luka_0007
6. Vaše ingame ime: Lukile Whitee
7. Vaš ID: 53040
Dodatne informacije:
1. Lider za.....FIB(Federal Invesigation Bureau)
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Potrudio bi se da FIB drzim na oku sve vreme to znaci da bi pratio svakog clana i objasnio mu kako da snima dokaze kako da radi kao nas clan i sta treba da radi jer je stvarno tesko sklopiti CF ako nemamo dobre dokaze i to mi je jedan od razloga da poboljsamo RP na ovom serveru u FIB-u.
Voleo bi da napravim sto vise racija da ne dozovlimo kriminalcima da budu jaci od nas po RP jer sad u poslednje vreme nas stalno dobijaju i to nikako ne ide u dzeparac orgnizacija zbog isplata , te mislim da je povecanje razine roleplay i ozbiljnosti maksimlano potrebna.
Bio bi prema svima iskren i posten na to mislim kada treba da se pokazem to liderstvo kako bi me svi slusali morao bih da budem malo stroziji naravno ja sam opusten te svi mogu da se opuste oko mena kada treba a kada su ozbiljne situacije da svi budu normalni i RP-aju kako treba!
Imao bih dosta specijalnih jedinica koji bi non stop bili aktivni jer FIB nije samo da bi skupljao dokaze vec da u tajni cuva gradjane i naravno da usmerava druge organizacije kako treba naravno ne mislim da im sad zabrani da rade nesto nego da im pomognu ako treba i budemo slozni svi.
Kao lider ove bitne organizacije pokusao bi da smanjim konflikte izmedju svih zaposlenika drugih i moje organizacije na talackama, gunstore i tako dalje jer sam u zadnje vreme gledao i cuo kako se svi svadjaju i svi pricaju u glas i ne moze da vodi ka nicemu organizacija , te mislim da je ovo jedna kljucna stvar kako bi FIB i sve ostalo opstalo!
Komunikacija bi bila povecana na sto maksimalan nivo na to mislim kodove, radio teksutalni i normalni jer ljudi non stop vicu, MG-aju ili slicno na radi-u i stvarno se stvara neozbiljnost izmedju svih kada vide njih te bi se maksimalno potrudio to da popravim kao jos jednu stvar,
Takodje bih stalno pravio u saradnji sa drugim organizacijama realistcne simulacije talackih, i ostalih akcija kako bi se sve organizacije spremile i bile usresredjene na efikasnu odbranu prodavnice i odbranu taoca od kriminlanih bandi!
Primetio sam da ima previse toksincnosti i nepreikladnom ponasanja u FIB-u zadnje vreme te se lose ponasaju prema drugim organizacijama i zabranju im sve da rade jer je FIB kao 2 najjaca organizacija, te ce mi to biti prva stvar da ne dozvolim svojim clanovima da iskoriscavaju poziciju koliko god smo na vrhu jer zeleo bih da imam najbolji odnos sa svim organizacijama kao lider i kao organizacija!
Imamo vec formiran tim HC-a koji ce se truditi da mi organizacija opstane i snimati dokaze ujedno sa svim clanovima naravno dokazi su bitni kako bi racije opstale tako da sa ovim timom cemo imati predobar i ozbiljan RP! (Te cu staviti vise kriterijume kako bi organizacija bila maksimalno ozbiljna)
4. Kriterijumi:
5. Stvari koje bih uradio:
6. Kodovi
6. Rankovi
1. Suspend
2. Agent on Training
3. FIB Agent
4. Special Agent
5. Field Agent
6. Secret Agent
7. UAT Team
8. MOSSAD Team
9. Coordinator
10. Head Department
11. 00 Agent
12. Chief of Staff
13. Assistant of Director
14. Deputy Director
15. Director
1. Vaše ime IRL: Luka
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 4-8h
5. Vaš Discord: luka_0007
6. Vaše ingame ime: Lukile Whitee
7. Vaš ID: 53040
Dodatne informacije:
1. Lider za.....FIB(Federal Invesigation Bureau)
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
- Ovako najiskrenije prva zelja da budem lider ove organizacije je jer je FIB jedna od prvih i glavnih organizacija na ovom serveru jer se sve vrti oko nje naravno ne smatram da je bas najglavnija ali najvise stvari moze da radi i da se radi u njoj , stvarno bi zeleo da mi se pruzi jedna sansa da vodim ovakvu organizaciju i zeleo bi da pokazem da mogu jer ovu organizaciju uopste nije lako voditi , ali imam moje ljude koji ce mi pomoci i naravno sa svojim znanjem steknutim na ovom serveru takodje.
- FIB je napravljen radi skupljanja dokaza i to mi je drugi razlog zasto zelim bas fib jer sam proveo bas dosta vremena u fibu i non stop snimao dokaze te se razumem u okviru celog FIB-a i iskreno da vam kazem bas sam dosta vremena proveo na serveru i uzivao u rp-anju u state organizacijama ali nijedna nije bila kao FIB zato sto ima mnogo zabvanih situacija i mnogo privilegija koje se moze napraviti ako ljudi to zele.
- Generalno nikad nisam bio lider , te zelim da probam to iskustvo i postanem jedan i pokazem svima kako to mogu da i da izguram sve kako treba i da ljudi steknu poverenje u mene, roleplay mi se jako svidja u fib-u i generalno celoukupan FIB zbog samih stvari koje se mogu rade, jer je sve u tajni , tako da pokazacu svima sa svojim ljudima da je FIB jedna od najozbiljnih i jacih organizacija na serveru i smatram da treba stvarno iskusan igrac kako bi vodio ovu organizaciju te mislim da bi to mogao ispuniti.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Potrudio bi se da FIB drzim na oku sve vreme to znaci da bi pratio svakog clana i objasnio mu kako da snima dokaze kako da radi kao nas clan i sta treba da radi jer je stvarno tesko sklopiti CF ako nemamo dobre dokaze i to mi je jedan od razloga da poboljsamo RP na ovom serveru u FIB-u.
Voleo bi da napravim sto vise racija da ne dozovlimo kriminalcima da budu jaci od nas po RP jer sad u poslednje vreme nas stalno dobijaju i to nikako ne ide u dzeparac orgnizacija zbog isplata , te mislim da je povecanje razine roleplay i ozbiljnosti maksimlano potrebna.
Bio bi prema svima iskren i posten na to mislim kada treba da se pokazem to liderstvo kako bi me svi slusali morao bih da budem malo stroziji naravno ja sam opusten te svi mogu da se opuste oko mena kada treba a kada su ozbiljne situacije da svi budu normalni i RP-aju kako treba!
Imao bih dosta specijalnih jedinica koji bi non stop bili aktivni jer FIB nije samo da bi skupljao dokaze vec da u tajni cuva gradjane i naravno da usmerava druge organizacije kako treba naravno ne mislim da im sad zabrani da rade nesto nego da im pomognu ako treba i budemo slozni svi.
Kao lider ove bitne organizacije pokusao bi da smanjim konflikte izmedju svih zaposlenika drugih i moje organizacije na talackama, gunstore i tako dalje jer sam u zadnje vreme gledao i cuo kako se svi svadjaju i svi pricaju u glas i ne moze da vodi ka nicemu organizacija , te mislim da je ovo jedna kljucna stvar kako bi FIB i sve ostalo opstalo!
Komunikacija bi bila povecana na sto maksimalan nivo na to mislim kodove, radio teksutalni i normalni jer ljudi non stop vicu, MG-aju ili slicno na radi-u i stvarno se stvara neozbiljnost izmedju svih kada vide njih te bi se maksimalno potrudio to da popravim kao jos jednu stvar,
Takodje bih stalno pravio u saradnji sa drugim organizacijama realistcne simulacije talackih, i ostalih akcija kako bi se sve organizacije spremile i bile usresredjene na efikasnu odbranu prodavnice i odbranu taoca od kriminlanih bandi!
Primetio sam da ima previse toksincnosti i nepreikladnom ponasanja u FIB-u zadnje vreme te se lose ponasaju prema drugim organizacijama i zabranju im sve da rade jer je FIB kao 2 najjaca organizacija, te ce mi to biti prva stvar da ne dozvolim svojim clanovima da iskoriscavaju poziciju koliko god smo na vrhu jer zeleo bih da imam najbolji odnos sa svim organizacijama kao lider i kao organizacija!
Imamo vec formiran tim HC-a koji ce se truditi da mi organizacija opstane i snimati dokaze ujedno sa svim clanovima naravno dokazi su bitni kako bi racije opstale tako da sa ovim timom cemo imati predobar i ozbiljan RP! (Te cu staviti vise kriterijume kako bi organizacija bila maksimalno ozbiljna)
4. Kriterijumi:
- 14 godina OOC
- 18 godina IC
- Postovanje svih clanova
- Postovanje svakog cina iznad sebe
- Postovanje HC i Lidera
- Poznavanje svih pravila grada!
- Znanje za koriscenje kamerice i snimanje dokaza (ko ne bude znao bice naucen naravno)
- Toksicnost je strogo zabranjena te (neprikladno ponasanje)
5. Stvari koje bih uradio:
- Ucio bih ljude kako se snimaju dokazi licno ja
- Bio bih najozbiljni sto mogu i bio prema svima korektan (To znaci ko se trudi i zeli da doprinese ovoj organizaciji bice nagradjen)
- Imao bih manje rankova kako bi se svi popunili i ljudi ne bi mogli odma da budu HC nego da krecu odpocetka i samom sebi cu da olaksam i drugima!
- FIB bih napravio da bude stvarno dobra organizacija te bi dodao dosta stvari za nju koje cete sami videti ako je budem uzeo imam dosta ideja.
- I naravno prema svima bi bio kao da nisam lider jer samo ne zelim da ljudi beze od mene iz organizacije nego da vide da svi mogu biti HC ako se trude!
6. Kodovi
- 10-1 - Sve jedinice se vracaju u bazu po naredjenju komandnog osoblja.
- 10-2 - Negativno.
- 10-3 - Prekid razgovora na centrali.
- 10-4 - Potvrda / Primljeno.
- 10-5 - Ponovite poslednji prenos.
- 10-6 - Zanemarite poslednji prenos.
- 10-7 - Pauza.
- 10-8 - Povratak sa pauze.
- 10-9 - Ranjen drzavni sluzbenik!
- 10-10 - Pucnjava u toku.
- 10-11 - Pljačka u toku.
- 10-14 - Oblacenje specijalne uniforme!
- 10-20 - Trenutna lokacija?
- 10-22 - Trenutna lokacija svih aktivnih patrola?
- 10-33 - Hitno potrebna podrska!
- 10-35 - Ranjen gradjanin
- 10-99 - Situacija je završena!
- 10-95 - Prevoz lica do zatvora
- 10-55 - Zaustavljeno vozilo
- 10-57 - VIKTOR - Potera za vozilom
- 10-57 - FOKSTROT -Potera za pesakom
- Kod A - Pad igre
- Kod B - F8 i U
- Status 1 - Dolazak na smenu
- Status 2 - Odlazak sa smene
6. Rankovi