Informacije
1. Vaše ime IRL: Teodor
2. Vaše godine: 16 godina
3. Vremenska zona: GMT +2
4. Prosjek online po danu: 6 aktivnih sati.
5. Vaš Discord: cicibtw
6. Vaše ingame ime: Liam Vanilla
7. Vaš ID: 2520
Dodatne informacije
1. Lider za: FIB ( Federalni Istražni Biro )
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
ODGOVOR:
1. Strast za operacije provođenja zakona na visokom nivou
Razlog zbog kojeg se želim voditi FIB je važna uloga koju ona igra u rješavanju organiziranog kriminala i prijetnji na visokom nivou. Moje iskustvo u igranju uloga u scenarijima visokih uloga kao što su racije, ispitivanja i prikupljanje obavještajnih podataka čini me sposobnim za ovu poziciju. Cilj bi trebao biti stvaranje značajno disciplinovane i efikasne agencije koja se bavi najopasnijim situacijama na bezbjedan način uz osiguranje pravednosti za cijelu zajednicu.
2. Želja da se promoviše profesionalno igranje uloga
Ovaj FIB je najbolji profesionalni primer. Pošto ako postanem lider, vodio bih računa da svaki od mojih agenata usvoji najviše standarde RP uloga, stoga će ovakav način interakcije na serveru biti neverovatan i pun poštovanja. Da bih FIB pretvorio u model kompanije, pokrenuću nove jedinice i ljude koji će biti aktivni i profesionalni pre svega.
3. Strateška vizija saradnje i rasta
Efikasno sprovođenje zakona unutar Grand RP-a može se postići kroz saradnju između agencija. Moja vizija rukovođenja za FIB bi stoga uključivala poboljšanje veza sa drugim državnim i saveznim organizacijama kao što su LSPD, SAHP i EMS itd. Radeći na velikim savezima.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
1. Ja bih samo regrutovao ljude sa poznavanjem gradskih pravila i prošetao kroz njih do dobrih sati obuke i da se uverim da su potpuno spremni za dežurstvo i da su potpuno svesni svog posla, tako da neće biti problema za naše organizacija. Lično ću proveriti svakog.
2. Obezbediću dobar sistem bonusa kroz koji će biti motivisani za rad i radiće više. Takođe ću lično razgovarati sa svakim službenikom u mojoj organizaciji o stvarima koje treba promeniti ili poboljšati i radiću na tome da poboljšam radno okruženje za moje oficire.
3. Nećemo favorizovati bilo koga u organizaciji, a za prekršioce pravila biće preduzete ozbiljne sankcije poput suspenzije i drugo u zavisnosti od velikosti situacije. I sam ću se truditi da prisustvujem svakoj situaciji i vodiću svoju organizaciju kako treba i trudiću se da situaciju uključim i procenim najbolje što mogu.
4. Obezbedićemo naprednu obuku svim agentima FIB-a, na osnovu njihovog prethodnog iskustva u drugim organizacijama. Ova obuka će se baviti greškama iz prošlosti i obuhvatiti osnovne i napredne koncepte. To će uključivati praktično poznavanje zakona.
5. Sprovedit će mo redovne brifinge i sastanke sa izveštajima za operacije, omogućavajući agentima da izrade strategiju lakše i efikasnije.
1. Vaše ime IRL: Teodor
2. Vaše godine: 16 godina
3. Vremenska zona: GMT +2
4. Prosjek online po danu: 6 aktivnih sati.
5. Vaš Discord: cicibtw
6. Vaše ingame ime: Liam Vanilla
7. Vaš ID: 2520
Dodatne informacije
1. Lider za: FIB ( Federalni Istražni Biro )
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
ODGOVOR:
1. Strast za operacije provođenja zakona na visokom nivou
Razlog zbog kojeg se želim voditi FIB je važna uloga koju ona igra u rješavanju organiziranog kriminala i prijetnji na visokom nivou. Moje iskustvo u igranju uloga u scenarijima visokih uloga kao što su racije, ispitivanja i prikupljanje obavještajnih podataka čini me sposobnim za ovu poziciju. Cilj bi trebao biti stvaranje značajno disciplinovane i efikasne agencije koja se bavi najopasnijim situacijama na bezbjedan način uz osiguranje pravednosti za cijelu zajednicu.
2. Želja da se promoviše profesionalno igranje uloga
Ovaj FIB je najbolji profesionalni primer. Pošto ako postanem lider, vodio bih računa da svaki od mojih agenata usvoji najviše standarde RP uloga, stoga će ovakav način interakcije na serveru biti neverovatan i pun poštovanja. Da bih FIB pretvorio u model kompanije, pokrenuću nove jedinice i ljude koji će biti aktivni i profesionalni pre svega.
3. Strateška vizija saradnje i rasta
Efikasno sprovođenje zakona unutar Grand RP-a može se postići kroz saradnju između agencija. Moja vizija rukovođenja za FIB bi stoga uključivala poboljšanje veza sa drugim državnim i saveznim organizacijama kao što su LSPD, SAHP i EMS itd. Radeći na velikim savezima.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
1. Ja bih samo regrutovao ljude sa poznavanjem gradskih pravila i prošetao kroz njih do dobrih sati obuke i da se uverim da su potpuno spremni za dežurstvo i da su potpuno svesni svog posla, tako da neće biti problema za naše organizacija. Lično ću proveriti svakog.
2. Obezbediću dobar sistem bonusa kroz koji će biti motivisani za rad i radiće više. Takođe ću lično razgovarati sa svakim službenikom u mojoj organizaciji o stvarima koje treba promeniti ili poboljšati i radiću na tome da poboljšam radno okruženje za moje oficire.
3. Nećemo favorizovati bilo koga u organizaciji, a za prekršioce pravila biće preduzete ozbiljne sankcije poput suspenzije i drugo u zavisnosti od velikosti situacije. I sam ću se truditi da prisustvujem svakoj situaciji i vodiću svoju organizaciju kako treba i trudiću se da situaciju uključim i procenim najbolje što mogu.
4. Obezbedićemo naprednu obuku svim agentima FIB-a, na osnovu njihovog prethodnog iskustva u drugim organizacijama. Ova obuka će se baviti greškama iz prošlosti i obuhvatiti osnovne i napredne koncepte. To će uključivati praktično poznavanje zakona.
5. Sprovedit će mo redovne brifinge i sastanke sa izveštajima za operacije, omogućavajući agentima da izrade strategiju lakše i efikasnije.
5. KODOVI PRI PRIČANJU NA RADIU, TAKO BIH SKRATILI KOMUNIKACIJU I LAKOĆU U AKCIJAMA.
- 10-1 - Sve jedinice se vracaju u bazu po naredjenju komandnog osoblja.
- 10-2 - Negativno.
- 10-3 - Prekid razgovora na centrali.
- 10-4 - Potvrda / Primljeno.
- 10-5 - Ponovite poslednji prenos.
- 10-6 - Zanemarite poslednji prenos.
- 10-7 - Pauza.
- 10-8 - Povratak sa pauze.
- 10-9 - Ranjen drzavni sluzbenik!
- 10-10 - Pucnjava u toku.
- 10-11 - Pljačka u toku.
- 10-14 - Oblacenje specijalne uniforme!
- 10-20 - Trenutna lokacija?
- 10-22 - Trenutna lokacija svih aktivnih patrola?
- 10-33 - Hitno potrebna podrska!
- 10-35 - Ranjen gradjanin
- 10-99 - Situacija je završena!
- 10-95 - Prevoz lica do zatvora
- 10-55 - Zaustavljeno vozilo
- 10-57 - VIKTOR - Potera za vozilom
- 10-57 - FOKSTROT -Potera za pesakom
- Kod A - Pad igre
- Kod B - F8 i U
- Status 1 - Dolazak na smenu
- Status 2 - Odlazak sa smene
NOVI RANK SYSTEM:
1. Suspend 24h
2. Suspend 48h
3. Agent Recruit
4. FIB Agent
5. Field Agent I
6. Field Agent II
7. Field Agent III
8. Special Agent I
9. Special Agent II
10. Special Agent III
11. DEA
12. Delta Force Recruit
13. FSSS Recruit
14. UAT Recruit
15. Delta Force Agent
16. FSSS Agent
17. UAT Agent
18. Delta Force Senior Agent
19, FSSS Senior Agent
20, UAT Senior Agent.
-------- High Staff ---------
21. Field Komadant
22. Coordinator
23. Secret Agent
24. Deputy Head of Department
------------------ High Command --------------
25. Head of Department
26. 00 Agent
27. Chief of Staff
28. Assistant of Director
29, Deputy Director Of FIB ( Co - Leader )
30. Director Of FIB ( Leader )
Hvala na čitanju moje aplikacije, Srećno svim ostalim kandidatima ! 1. Suspend 24h
2. Suspend 48h
3. Agent Recruit
4. FIB Agent
5. Field Agent I
6. Field Agent II
7. Field Agent III
8. Special Agent I
9. Special Agent II
10. Special Agent III
11. DEA
12. Delta Force Recruit
13. FSSS Recruit
14. UAT Recruit
15. Delta Force Agent
16. FSSS Agent
17. UAT Agent
18. Delta Force Senior Agent
19, FSSS Senior Agent
20, UAT Senior Agent.
-------- High Staff ---------
21. Field Komadant
22. Coordinator
23. Secret Agent
24. Deputy Head of Department
------------------ High Command --------------
25. Head of Department
26. 00 Agent
27. Chief of Staff
28. Assistant of Director
29, Deputy Director Of FIB ( Co - Leader )
30. Director Of FIB ( Leader )