Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Djomla Luxury

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Mladen
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: 7+
5. Vaš Discord: djomla3841
6. Vaše ingame ime: Djomla Luxury
7. Vaš ID: 33836

Dodatne informacije

1.Lider za FIB

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje):

- Nacin na koji FIB organizuje racije, tajna hapsenja i prikupljanja dokaza oduvek je izlgedao jos privlacniji od LSPD/SAHP. Ove stvari su kljucne za ono o cemu se bavi FIB
u Grand RP-u i ja sam veoma sainteresovan za odrzavanje ovih stvari. Imam istinsku strast prema operativnoj izvrsnosti koja me motivise za nadogradnju, inovaciju nasih procesa. Potpuno sam uveren da mozemo jos jaci i postovaniji sa mnom na celu, vodeci nas u buducnost da se borimo protiv kriminala i sluzimo pravdi na najbolji moguci nacin.

- Imao sam privilegiju da radim pod talentovanim i sjajnim liderima ove organizacije kao sto su: Biggy One i Luka Lopac u njihovim mandatima. Oni su mi bili prva inspiracija za vodjstvo i mentorstvo sto me je podstaklo da se prijavim za ovu poziciju.

- Zelim da budem direktor FIB-a jer je to moja inspiracija nakon sto sam proveo 3 mandata u FIB-u i radeci pod velikim vodjama, stekao sam dosta iskustva u FIB-u sto me cini pogodnim za ovaj posao, takodje sam dobro uspostavio u odnosnu na danasnjim i nekim bivsim clanovima FIB-a, bice mi velika cast voditi ovu organizaciju i njene clanove.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

- Imacu svoj team High Command-a koji ce mi pomoci u mom vodjstvu organizacije i pratiti rad FIB agenata

- Nakon svake uspesne akcije FIB agentima cu podeliti bonuse za vecom motivacijom u radu

- Sastanke cu odrzavati 1 - 2 nedeljno radi poboljsanja rada orgnazacije, i svako ce imati priliku da kaze neku novu ideju sto bi poboljsalo rad organizacije ili primednu na nekog clana

- FIB ce imati spremne specijalne jedinice poput mosada, delta force, i tajne agenta FIB-a za velike talacke situacije npr. pljacke prodavnica banke, talacke, gun store, itd

Luka Lopac

Server Administrator
Server Administrator
Cestitamo,pozvani ste na intervju za FIB koji ce se odrzati u sredu 06.11.2024 u 19h na Grand diskordu.
Budite u cekaonici 5 minuta pre pocetka.
Ako imate bilo kakvih nedoumica ili pitanja oko intervjua kontaktirajte me.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom