Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
46200
Players nickname
Stefan Salamanca
Suspect ID
26243,51172,51139,63
Date of violation
Nov 2, 2024
Time of violation
00:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=tFvmn5ilprc

Stefan Salamanca

Bate ne smaraj ljubi te brat
Player
ID br 26243 koristi kratku sotku na pljacki banke a klk sam uppznat nije dozvonjena
ID 51172 podize posku sa puskom u ruci sto he PG
ID 51139 koristi kratku sotku na pljacki banke samo se treba pazljivo gledati i videcete
ID 63702 podize pusku sa puskom u ruci

KOLIKO SAM UPOZNAT AKO 3 CLANA ILI VISE KRSI PRAVILA TO JE WARN NA ORG JEL TAKO🤔 STO ZNACI DA JE OVO WARN NA SAHP A TEK STO JE KRENUO🫡

Danilo Geri

Player
Player
ID br 26243 koristi kratku sotku na pljacki banke a klk sam uppznat nije dozvonjena
ID 51139 koristi kratku sotku na pljacki banke samo se treba pazljivo gledati i videcete

KOLIKO SAM UPOZNAT AKO 3 CLANA ILI VISE KRSI PRAVILA TO JE WARN NA ORG JEL TAKO🤔 STO ZNACI DA JE OVO WARN NA SAHP A TEK STO JE KRENUO🫡
i ti tek sto si kreno da igras a vec mislis da znas nesto...

Popke Popadic

Player
Player

AHAHHAHAHAHAHAHAHAHAH

Ilijas Vercetti

Player
Player
Do nekle, jeste krsili pravila, sto se tice PG-a, a za kratke nisam ni ja siguran i necu da garantujem. Trebate clanovima skrenuti paznju na PG kako nebi dolazilo do gresaka jer sam video najmanje 3 clana kako podizu oruzje sa puskom u ruci sto cete jasno videti ako pustite video na brzinu 0.5x.

Senna Swayze

ahhhhhh
Player
Nakon pregleda dokaza, odlucio sam prihvatiti ovu zalbu

ID 51172 ce biti kaznjen za PowerGaming (Dizete oruzje sa puskom u ruci)
ID 63702 ce biti kaznjen za PowerGaming (Dizete oruzje sa puskom u ruci)

Ostalo: Ni jedno pravilo nije prekrseno kada je u pitanju kratki shootgun, pravilo na koje ste vi verovatno pomislili jeste da su zabranjeni mitraljezi i sniper puske koje se ovde vidljivo ne koriste, na eventima gde sama skripta dozvoljava kratki shootgun je dozvoljen a i igraci koji su ga koristili nisu clanovi SAHP-a, ovde samo dva clana SAHP-a rade PG samim tim organizacija ne dobija warn.

Zatvoreno.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom