Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
64696
Players nickname
Dane Maric
Suspect ID
51829 66452
Date of violation
Nov 4, 2024
Time of violation
00:24
Proofs
https://youtu.be/9AUWQ8IhDzY

Makoto

Player
Player
Da da. Dosao si ispred puske da proveris panele i posle si zastao. To RL se inace radi.
Molim i admine da stanu na put ovoj baiting mafiji. Kao ja sam dosao da proverim panele i gle cuda naoruzani ljudi stoje tu i hoce da me ubiju. Mrs

Last edited:

Makoto

Player
Player
Jesi i onda zakocio posto si se zagrcnuo. Nemoj mi te fore. Navlacis tj. baitas za warn i 6.15. Sledeci put ti necu ni brojati nego tetoviranje u glavu odmah. A i ti si nasao da nas ugasis. Slobodan si.

Dane Maric

Player
Player
pa nisi pravilno brojao decko i zastao sam da vidim dal ce te da me ubijete tako da se ne pravi pametan

Hector Ster

Player
Player
Da da. Dosao si ispred puske da proveris panele i posle si zastao. To RL se inace radi.
Molim i admine da stanu na put ovoj baiting mafiji. Kao ja sam dosao da proverim panele i gle cuda naoruzani ljudi stoje tu i hoce da me ubiju. Mrs
Smiri strasti molim administraciju da se kazni svaki komentar za off topic ovakav !

Makoto

Player
Player
Aha. Znaci trebao sam imas pet sekundi da se udaljis iz ovog dvorista jer mi ovde cuvamo panele a ti ne bi trebao da bude tu i molim vas gospodine u tom prelepom vozilu da se uputite ka nasem izlazu ali ne brze od 20 km/h. Ok. Dogovoreno za sledeci put. Demorgan 360 min pls

Dane Maric

Player
Player
Aha. Znaci trebao sam imas pet sekundi da se udaljis iz ovog dvorista jer mi ovde cuvamo panele a ti ne bi trebao da bude tu i molim vas gospodine u tom prelepom vozilu da se uputite ka nasem izlazu ali ne brze od 20 km/h. Ok. Dogovoreno za sledeci put. Demorgan 360 min pls
Ban 30 dana pls

Nemanja Zajcev

Senior Administrator
Senior Administrator
Prihvaceno.
Igrac 51829 ce dobiti kaznu za G.P 6.15
Igrac 66452 ce dobiti kaznu za G.P 6.15

Status
Not open for further replies.
Top Bottom