Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
47423
Players nickname
Martin favela
Administrators nickname
zorkee anonimus
Date
Nov 4, 2024
Time
17:10
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=hVVY4aDaGC4

Martin Doved

Player
Player
Moj brat je brojao i cuje se na pov/ na proofs je njegov pov jer ja nemam i nije poslao coveka koj je doso u fam da krade masinu na nas 5 i to bez puske!
Koliko ja znam nemoram ja da brojim u koliko je moj prijatelj brojo i ja sam cuo da je brojoJa i moj brat smo u jednoj sobi i mi smo razgovarali sa nasim omiljenim administratorom cika Nemanjom i on je nama rekao da je uredu sve,sve dokle god mi se trudimo da je sve ic i ne dajemo jedni drugome info ooc[u prevodu nije mg] [a moj brat je pricao sa lazarem koji je bio defan na discordu kako nebi bio mg] Molim vas ukoliko ovo nije dovoljno dokaza najbolje da Vi zatrazite POV od administratora zorkee anonimus[najbitnije je da imate POV brojanja od clana skupine u kojoj smo svi zajedno nas 5 ili 6 ni sam vise nisam siguran] Hvala na paznji Martin Favela

Martin Doved

Player
Player
----------Prepravka texta----------
Moj brat je brojao i cuje se na pov/ na proofs je njegov pov jer ja nemam i nije poslao coveka koj je doso u fam da krade masinu na nas 5 i to bez puske!
Koliko ja znam nemoram ja da brojim u koliko je moj prijatelj brojo i ja sam cuo da je brojo
Ja i moj brat smo u jednoj sobi i mi smo razgovarali sa nasim omiljenim administratorom cika Nemanjom i on je nama rekao da je uredu sve,sve dokle god mi se trudimo da je sve ic i ne dajemo jedni drugome info ooc[u prevodu nije mg] [a moj brat je pricao sa lazarem koji je bio defan na discordu kako nebi bio mg] Molim vas ukoliko ovo nije dovoljno dokaza najbolje da Vi zatrazite POV od administratora zorkee anonimus[najbitnije je da imate POV brojanja od clana skupine u kojoj smo svi zajedno nas 5 ili 6 ni sam vise nisam siguran] Hvala na paznji Martin Favela

Status
Not open for further replies.
Top Bottom