Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review Pogresno donesena odluka | Luka Lopac

Your ID
x
Players nickname
x
Administrators nickname
luka lopac
Date
Nov 4, 2024
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/855288/

belloluxury

Active Member
Player
nisam copy paste od holzya,holzy je moj drug koji je copy paste moju aplikaciju uz to za dokaz mozete pogledati moju prvu aplikaciju koja je ista kao da i napravljena prje te ali sam je povukao..Zamolio bih te luka da ispravis to i da pogledas moje aplikacije...

belloluxury

Active Member
Player
nisam copy paste od holzya,holzy je moj drug koji je copy paste moju aplikaciju uz to za dokaz mozete pogledati moju prvu aplikaciju koja je ista kao da i napravljena prje te ali sam je povukao..Zamolio bih te luka da ispravis to i da pogledas moje aplikacije...i evo ga njegov link Rejected - Lider FIB-a | Holzy Blueblood ponavljam ja sam uradio prvu aplikaciju u subotu te sam ju povukao zbog razloga a on juce jasno se vidi da je iskopirao sve

belloluxury

Active Member
Player
nisam copy paste od holzya,holzy je moj drug koji je copy paste moju aplikaciju uz to za dokaz mozete pogledati moju prvu aplikaciju koja je ista kao da i napravljena prje te ali sam je povukao..Zamolio bih te luka da ispravis to i da pogledas moje aplikacije...
.i evo ga njegov link Rejected - Lider FIB-a | Holzy Blueblood ponavljam ja sam uradio prvu aplikaciju u subotu te sam ju povukao zbog razloga a on juce jasno se vidi da je iskopirao sve

Top Bottom