By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!druze reportao si ljude za speed boost??????????????????????????????????????????????????????????a ko ce drugi se kampati nego zampas pogotovo ovaj bezruki djecak
mislis na ibrahima i njegov 500 ping vidis da ne znas ni sta je speed boost djecak, vidim sve iz ovoga koliki si šatorčan. pozzdruze reportao si ljude za speed boost??????????????????????????????????????????????????????????mislis na ibrahima i njegov ping od 500? hahahaha
reportao si sve zive za speed boost, nego reci mi jel ti se svidja moj signature, s obzirom da si ti na njemumislis na ibrahima i njegov 500 ping vidis da ne znas ni sta je speed boost djecak, vidim sve iz ovoga koliki si šatorčan. pozz
jedino tako i mozes kad afkam ispred kuce hahhahahahhareportao si sve zive za speed boost, nego reci mi jel ti se svidja moj signature, s obzirom da si ti na njemu
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHASlep te čovek jedino ne bi video
E onda se prihvata hahah zampka kampa gg bratko mojmislis na ibrahima i njegov 500 ping vidis da ne znas ni sta je speed boost djecak, vidim sve iz ovoga koliki si šatorčan. pozz
Tracer je zabranjenBULLET TRACER ZABRANJEN!!!!!!!!!!!!!! Druze si tii normalan kakav si ti lider i sta se pravis kad ne znas da nije zabranjen. (prostak glupco)
Bolje da si sačekao da admin zatraži pov , ovako si sam sebe banovao.BULLET TRACER ZABRANJEN!!!!!!!!!!!!!! Druze si tii normalan kakav si ti lider i sta se pravis kad ne znas da nije zabranjen. (prostak glupco)
Pitao sam admina nije....Tracer je zabranjen
Pitao sam admina nije....
Pročitajte šta su mu odgovorili.Rejected - Ban for GP 4.1| Diablo Daytona
Pozdrav. Saljem zalbu na odloku admina da me bana zbog generalnog pravila 4.1. Znam sta to pravilo znaci plus toga i znam da su u pitanju bullet traceri, za koje uopste nigde ne pise da su zabranjeni. Drugo, niko nije ni dosao do mene u game i bilo koji kontakt da pregleda moje stvari, zato so...gta5grand.com