Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
52097
Players nickname
Baroni Pinqq
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Nov 5, 2024
Time
21:48
Proofs
https://imgur.com/a/TPNIe4Y

Djole Hasis

Player
Player
Dobro vece postovana administracijo i Mujo Simba pisem ovu oprostajnu zalbu.
Jako mi je zao za sve sto sam uradio i za ovo sto se poslednji put desilo sa gospodinom Mujom izvini u moje ime sto je moj mladji brat pisao zao mi je sto vise ne mogu da igram na ovom projektu posto sam dosta vremena proveo uzivajuci sa drugarima i stvorio bas lepe uspomene ovde.
Ja vas gospodine Mujo kapiram skroz da ste vi ljuti na mene ali voleo bih sa vama da popricam i da objasnim da nisam takav covek da je to samo moj mladji brat uradio voleo bih ponovo da zaigram na ovom projektu posto ovaj projekat nije neka obicna stvar mnogo je dobar svidjaju mi se ljudi koji igraju na tom projektu i admini pogotovo. Moja greska je sto nisam pazio na to sto je moj mladji brat uradio i nisam ugasio kompjuter taj dan i stvarno mi je zao sto je tako nesto napisao. Stvarno bi voleo da mogu nekako to da vam dokazem ili bar da popricam sa vama oko te situacije da probamo da resimo to posto ja tako nesto nikad ne bi napisao a pogotovo ne administraciji.
Iz dana u dan razmisljam o grandu i voleo bi da se vratim da uzivam sa drugarima. Ovakve stvari se vise nece ponoviti nadam se da ce te mi oprostiti.
Hvala unapred!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom