By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Barem se decko drzi pravila i ne interesuje ga vi sto krsite pravila ako cemo najiskrenije da se ne lazemo dolazite radite bait pravite se supermeni u rpSve u pov.
Namesto da uzmes da ne krsis ti pravila radis MK a njega reportas mislim ono jel to bolje za njega ili za tebe uzivajte dok igrate na ovaj proekat ljudi ne pravite nesto sto niste samiSve u pov.
Znas kako iskreni da budem veci covek ispada sa postovanje on nego ti pokraj svega on tebe ne vredja koji je uzrok ti njega da vredjas jel ovo zasluzuje ovakav projekat ovakvo ponasanje dobar primer dajes iskreno u ovu situaciju manju kaznu ce dobiti on nego ti zato sto se vidi da krsis vise od 2 pravila ali tu je administracija da odluci decko nije rekao ni da si govno ni nista da ti njega vredjas ili nesto tako mislim malo pamet u glavu i pazi sta pricas.Drzi se pravila a prica dok je mrtav i pise ? Prvo vidi ko je koga kacio pa onda pisi. Iskr mene bole uvo da kacim bilo koga ali kada jede govna i kaci onda neka uziva posto je pametan. Bolje da povuce i da ne bude uvredjena mlada.
Molim da se svaki off topic kazni !Drzi se pravila a prica dok je mrtav i pise ? Prvo vidi ko je koga kacio pa onda pisi. Iskr mene bole uvo da kacim bilo koga ali kada jede govna i kaci onda neka uziva posto je pametan. Bolje da povuce i da ne bude uvredjena mlada.
Bmk nemoj da mi moralises. Cuo si sta je rekao. Ubije nas i onda prica 100 puta da ce da kaci itd. Ok brate ubio si nas ne smaraj. Ne treba mi info da ce da kaci. Jel to nesto menja sto ce da kaci. Vidis da ne menja nista. Rekao sam onom vasem da slobodno uzme masinu i pustio ga u dvoriste jer se mi sprdamo iz dosade a ovaj indijanac kaci. Kacimo i mi onda i dolazimo u posetu svaki sat. Sta nam tesko. Nece da povuce. Ok teramo se dalje.Znas kako iskreni da budem veci covek ispada sa postovanje on nego ti pokraj svega on tebe ne vredja koji je uzrok ti njega da vredjas jel ovo zasluzuje ovakav projekat ovakvo ponasanje dobar primer dajes iskreno u ovu situaciju manju kaznu ce dobiti on nego ti zato sto se vidi da krsis vise od 2 pravila ali tu je administracija da odluci decko nije rekao ni da si govno ni nista da ti njega vredjas ili nesto tako mislim malo pamet u glavu i pazi sta pricas.
Idi smrdi na svoj topic.Molim da se svaki off topic kazni !