Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Nikola Smole

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime IRL:Nikola
2. Vaše godine:23
3. Vremenska zona:GTM +1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00):Tesko je reci , imam par odgovora , 08:00-15:00 , ili od 16:00-01:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski):6-12
6. Vaš Discord:Nikola Smole 57965
7. Vaše ingame ime:Nikola Smole
8. Vaš ID:57965
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a:State bolje poznajem , i voleo bih state vise

Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin? Zasitio sam se rpanja , stim da dosta ljudi ne zeli da nastavlja rp pa vremenom i ja gubim volju za istim , zeleo bih to da promenim , imam i par licnih sugestija koje bih izneo kad bih postao drug clan administracije .
2. Koje su vaše prednosti? Igrao sam na Old School , bio sam veliki level i prosao i helper team i admin team , doduse to je bio sa:mp ali rp pravila i rp simulacija ostaje svakako.
3. Koje su vaše najveće slabosti? Posao IRL
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin? Da , kao sto sam i rekao , nije isti rp kao kad sam poceo da igram , mnogo ljudi ne oponasa rp , sto bih prvensvetno zeleo da promenim i da uticem na to .
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator) : Nemam ga :D
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku? Taj Trenutak traje i trajace :D , sala na stranu , Tesko je reci da je problem , pre cu reci da zavisim od smenskog rada irl, ali kada sam kuci od 8-10 sati sam aktivan , to znaci da bih bio aktivan kako pratim smene irl , to i nije problem samo je potrebna adaptacija ...

PS: Moj predlog bi bio , ako budem bio primljen da za pocetak radim kao asistent , dok ne upadnem u materiju , i da procenite moj rad takodje bi videli da li vama odgovara moj rad na serveru , i moja aktivnost na istom . Hvala na izdvojenom vremenu .

Status
Not open for further replies.
Top Bottom