Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Milos Rankovic

Player
Player
1. Vaše ime IRL Miloš
2. Vaše godine 15
3. Vremenska zona UTC+1
4. Prosjek online po danu 6h i više
5. Vaš Discord:marko.biber
6. Vaše ingame ime Marko Biber
7. Vaš ID 63857

Dodatne informacije

1. Lider za FIB
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

Iskustvo, želju i ljubav koju imam za ovu organizaciju govori dosta o meni.
Volim ovu organizaciju i volio bih da postanem lider iste.
Imam dosta roleplay iskustva u državnim organizacijama (SAHP,,LSPD,GOV,FIB), a najviše u FIBu.
U FIBu sam prošao sve evente, situacije i problemima sa kojima se možemo susresti kao organizacija, gdje sam na svaki reagovao
smireno i pametno. Volio bih od FIBa napraviti dobru reputacija za organizaciju kao i poštovanje za istu.
Prati me odličan i iskusan tim sa kojim planiram voditi organizaciju prema ostvarenju našeg cilja.
Veoma sam dobro upoznat sa server pravilima i zakonikom. Učio sam greškama prošlih mandata FIBa i dat ću sve od sebe da
iste te greške izbjegnem. Na kraju, smatram sebe kao lidera koji će pružiti svim igračima dobar roleplay i zabavu na serveru,
bez kršenja pravila, gdje nam je cilj da se svi mogu zabaviti i upoznati nekoga novog.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Mislim da treba jedan jako dobar,aktivan i covek koji ima dobar autoritet i ja mislim da sam taj.Kada bih ja postao lider mislim da bi ovo bila najbolja org na celom serveru.Doveo bih sve u red svako bi znao sta treba da radi i svaka akcija bi bila resena.Mislim da ja imam ono nesto sto je potrebno drzavnim organizacijama i mislim da mogu raditi sjajan posao u FIB.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom