Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review konstantno krsenje pravila id 32659

Your ID
32659
Players nickname
ckabe bomboclat
Administrators nickname
mujo simba
Date
Nov 16, 2024
Time
00
Proofs
https://imgur.com/TJVJxWC

Ckabe Slayer

Player
Player
Poštovana administracijo i dragi igrači,

Želim da se obratim svima vama povodom mog konstantnog kršenja pravila na serveru. Iskreno se izvinjavam zbog svog ponašanja i zbog nepoštovanja zajednice kojoj svi pripadamo. Znam da sam svojim postupcima uzrokovao neugodnosti, kako administraciji, tako i drugim igračima.

Svestan sam da pravila postoje da bi održala kvalitetu igre i omogućila svima uživanje na serveru. Nažalost, nisam ih poštovao i sada snosim posledice. Duboko žalim zbog toga i shvatam da je moj postupak bio neodgovoran.

Zahvalan sam na svemu što ste vi, kao administracija, učinili za ovu zajednicu. Ovaj server mi znači mnogo, ne samo kao mesto za igru, već i kao mesto gde sam stekao prijatelje i predivna iskustva. Molim vas da uzmete u obzir moje iskreno izvinjenje i moj želju da se promenim.

Ukoliko mi pružite priliku da se vratim, obećavam da ću se pridržavati pravila. Naučio sam važnu lekciju i ne bih voleo izgubiti priliku da ponovo igram i doprinosim pozitivnoj atmosferi na serveru.

Hvala vam na razmatranju mog zahteva. Nadam se da ćete mi dati drugu šansu.

Ckabe Slayer

Top Bottom