Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
64823
Players nickname
Perry Mason
Suspect ID
20562
Date of violation
Nov 6, 2024
Time of violation
22:40
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=fEZMC_itVd

Max Payne

Player
Player
E ovako, jedno 5 puta pre ove situacije mu je receno da ne stoji u HQu on je nesto poceo da se duri i da se pravi pametan, posle smo otisli na OC event, vracamo se, pricamo, i pocinje pucnjava dodjemo tamo, gospodin puca po nasim kolima i po crnom Kamachu za koji mi ni ne znamo ciji je, ne znam dal on krsi i sta krsi ja samo znam da nije normalan i da sa covekkom ne moze normalno da se prica samo zna da vredja i da puca.

Pov je cela situacija.

Fixon Gotti

Player
Player
E ovako, jedno 5 puta pre ove situacije mu je receno da ne stoji u HQu on je nesto poceo da se duri i da se pravi pametan, posle smo otisli na OC event, vracamo se, pricamo, i pocinje pucnjava dodjemo tamo, gospodin puca po nasim kolima i po crnom Kamachu za koji mi ni ne znamo ciji je, ne znam dal on krsi i sta krsi ja samo znam da nije normalan i da sa covekkom ne moze normalno da se prica samo zna da vredja i da puca.

Pov je cela situacija.
Vasa 3 clana(ID 51481,65505 i ti tj 64832) koliko vidim na snimku krse geto pravilo 1.7 koje glasi "1.7 Svi članovi bande moraju nositi gornji dio i hlače u boji svoje bande | Demorgan 180 min"

Rekao si mi da sam "idiot" i "majmun" ispred admina, a koliko znam cim je prisutan admin to vise nije IC nego je OOC. 3.1 Vrijeđanje osobe (OOC) strogo je zabranjeno | Utišajte 180 minuta ili zabranite do 7 dana.

Djoksi Otrovni

Player
Player

Pov je cela situacija.
bajo kuce su odmah iza na teritoriji zelenog hq

Fixon Gotti

Player
Player

Pov je cela situacija.
Sto si sklonio video? Oces ja da ga opet uploudam?

Leon Zaza

🍃🗽🍃
Player
Nakon pregleda dokaza, odlucio sam Odbiti ovu zalbu

Dokaz je izbrisan sa youtuba

Status
Not open for further replies.
Top Bottom