Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
3698
Players nickname
Don Jeryy
Suspect ID
32928
Date of violation
Nov 6, 2024
Time of violation
21:11
Proofs
https://youtu.be/hiUMI6e8RVo

MatejaDjoric

Player
Player
Dobar dan postovana administracijo,
Igrac sa ID 32928 je uradio Blackmaling (Jasno se u POV cuje kako trazi da posaljem pare na ID 34700 za da bi povuko zalbu) Molim da se ovaj igrac kazni.
Hvala na citanju zalbe.

Toni_Zen

Player
Player
zalba je bila prihvacena i nije moglo da se povuce tako da ti ovde radis bait kako bi ovaj igrac uradio "blackmail", i pokazi full pov kako trazis da se skloni zalba i kako nudis pare za to i plus mgao si

Toni_Zen

Player
Player
lik je iskoristio moje ime sa foruma da me trazi preko oglasa u IC, kad me je nasao mene i moj drug trazio da povucemo zalbu. tako da ovo sve se desilo zbog njegove greske sto je mgao i kako i d aj e on je trazio da se povuce zalba a ovo na snimku je izvuceno iz konteksta nek pokaze celu situaciju

MatejaDjoric

Player
Player
zalba je bila prihvacena i nije moglo da se povuce tako da ti ovde radis bait kako bi ovaj igrac uradio "blackmail", i pokazi full pov kako trazis da se skloni zalba i kako nudis pare za to i plus mgao si
nisam ponudio nikakve pare igrao sam drugu igricu jer sam bio u demorganu

Toni_Zen

Player
Player
nisam ponudio nikakve pare igrao sam drugu igricu jer sam bio u demorganu
druze cela poenta ti je bila da nas izbejtujes i samim time objavis samo ovo zaddnje od situacije izvuceno iz konteksta i bukvalno imas 10 strana zalbi zbog tebena forumu vidi se da si toxic igrac

MatejaDjoric

Player
Player
druze cela poenta ti je bila da nas izbejtujes i samim time objavis samo ovo zaddnje od situacije izvuceno iz konteksta i bukvalno imas 10 strana zalbi zbog tebena forumu vidi se da si toxic igrac
nisam toxic mozes da pitas ljude koji dugo igraju ali da me okacis za pg sto skupljam metal me bas iznerviralo.

Fico Ristovksi

Player
Player
nisam toxic mozes da pitas ljude koji dugo igraju ali da me okacis za pg sto skupljam metal me bas iznerviralo.
Pa aj onda svi sa buggati da idemo po metalce I tako da trazimo.
To Jace moze da se iskaci na planinu I brze je od Sanchez.
Ali ne mi smo budali pa vozimo Sanchez

Top Bottom