Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
39941
Players nickname
Shineki Coast
Suspect ID
50561
Date of violation
Nov 7, 2024
Time of violation
02:06
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/797739/#post-2862536

Hector Ster

Player
Player
Postavana administracijo sumnjam da sledeci ID 50561 kaci ljude na forumu izuzetno sa tim da onako bezveza baca sumnje i baca reportove na ljude samo kolko da bude da namesti nekom ban ja sam ociglednp bio prva zetva na ovakav tip ali molicu da se ovo resi zato sam i stavio zalbu. Link od forum naloga :
Ovaj doticni gospodin nekako se vidi da na bilo koji nacin pokusava da kaci nesto sto nema veze sa drugim i da vise puta kacio ID 39941 iako mu je zalba prva odbiena.
Za ID 39941 vidi se da ima sledece zalbe sto su odbiene i zasto se baca sumnja za GP 1.1 G.P 1.4 mora barem imati neki dokaz ako kaze da mu je neko rekao.
Izvolite draga administravijo forum zalbe za ID 39941 za GP 1.1 GP 1.4 da su odbijeni:
Volio bi da ovaj slucaj se detaljno razgleda hvala na razumevanju.

Hector Ster

Player
Player
Postavana administracijo sumnjam da sledeci ID 50561 kaci ljude na forumu izuzetno sa tim da onako bezveza baca sumnje i baca reportove na ljude samo kolko da bude da namesti nekom ban ja sam ociglednp bio prva zetva na ovakav tip ali molicu da se ovo resi zato sam i stavio zalbu. Link od forum naloga :
Ovaj doticni gospodin nekako se vidi da na bilo koji nacin pokusava da kaci nesto sto nema veze sa drugim i da vise puta kacio ID 39941 iako mu je zalba prva odbiena.
Za ID 39941 vidi se da ima sledece zalbe sto su odbiene i zasto se baca sumnja za GP 1.1 G.P 1.4 mora barem imati neki dokaz ako kaze da mu je neko rekao.
Izvolite draga administravijo forum zalbe za ID 39941 za GP 1.1 GP 1.4 da su odbijeni:
Volio bi da ovaj slucaj se detaljno razgleda hvala na razumevanju.
I da sto sam zaboravio da napomenem banovan sam na 7 dana tako da moze i administracija i to da proveri slobodno.

Aldin Verstappen

Senior Administrator
Senior Administrator
Moze da prijavi Gp 1.1 i 1.4 bez dokaza , i ne namjesta nekom ban jer ako neko ne krsi to pravilo ne bude kaznjen , samim time ne krsi nikakvo pravilo. Da je potreban dokaz mi bi ga trazili kao za ostala pravila sto trazimo.Hvala na razumjevanju.

Odbijeno

Status
Not open for further replies.
Top Bottom