Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Laki Nevolja

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Lazar
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: 3-10h
5. Vaš Discord: sticalica
6. Vaše ingame ime: Laki Nevolja
7. Vaš ID: 22597

Dodatne Informacije
Lider za : Vagos
Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)

2.1 Nakon dugo vremena odlucio sam se prijaviti za lidera jedne bande. Dosta vremena sam proveo rp-ajuci bandita i kriminalca, a sada sad sam odlucio da budem lider iste te bande The Femilis dosta vremena sam proveo po bandama i bio sam HC ali kao i po drzavnim organizacijama.Zato smatram da stvarno imam dosta iskustva kao i znanja da postanem lider.

2.2 Grafiti team će raditi grafite i svako ce biti organizovan po ranku i svi ce imati svoja zaduzenja i obaveze u organizaciji nece biti preterano ali zeleo bih da stvorim sto bolji RP i da budemo organizovani.

2.3 Jos jedan razlog zasto zelim biti lider je to sto sam stekao mnogo iskustva u vezi pravilia i u vezi vodjenja organizacije vodio sam i familiju pa time smatram sa da spreman da vodim organizaciju naravno imao sam i neke svoje greske koje sam ispravio i trudim se da ih ne povim.

Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.

Jednom nedeljno di imali sastanak na kom bi svi rekli svoje predloge i resili odredjeni problemi ukoliko postoje.
Bilo kakva vrsta provanja toksičnosti bi bila strogo kaznjavano .
Isli bi na sve evente naravno ali bili bi aktivni kao banda u gheto .
Mislim da gengovi imaju previse potencijala koji nisu iskoristeni do kraja pa bi ja pokusao da da ucinim .
U organizciju bi primo ljude 7+Godina i svi bi morali da znaju pravila .
Clanoce koji su aktivni i idu na evente bi dobili bonu koji naravno prethodno zasluze.
Svaka aktivnos ce se ceniti i postovati jer se te osobe trude i rade za organizaciju .

Laki Nevolja

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Lazar
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: 3-10h
5. Vaš Discord: sticalica
6. Vaše ingame ime: Laki Nevolja
7. Vaš ID: 22597

Dodatne Informacije
Lider za : Vagos
Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)

2.1 Nakon dugo vremena odlucio sam se prijaviti za lidera jedne bande. Dosta vremena sam proveo rp-ajuci bandita i kriminalca, a sada sad sam odlucio da budem lider iste te bande The Femilis dosta vremena sam proveo po bandama i bio sam HC ali kao i po drzavnim organizacijama.Zato smatram da stvarno imam dosta iskustva kao i znanja da postanem lider.

2.2 Grafiti team će raditi grafite i svako ce biti organizovan po ranku i svi ce imati svoja zaduzenja i obaveze u organizaciji nece biti preterano ali zeleo bih da stvorim sto bolji RP i da budemo organizovani.

2.3 Jos jedan razlog zasto zelim biti lider je to sto sam stekao mnogo iskustva u vezi pravilia i u vezi vodjenja organizacije vodio sam i familiju pa time smatram sa da spreman da vodim organizaciju naravno imao sam i neke svoje greske koje sam ispravio i trudim se da ih ne povim.

Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.

Jednom nedeljno di imali sastanak na kom bi svi rekli svoje predloge i resili odredjeni problemi ukoliko postoje.
Bilo kakva vrsta provanja toksičnosti bi bila strogo kaznjavano .
Isli bi na sve evente naravno ali bili bi aktivni kao banda u gheto .
Mislim da gengovi imaju previse potencijala koji nisu iskoristeni do kraja pa bi ja pokusao da da ucinim .
U organizciju bi primo ljude 7+Godina i svi bi morali da znaju pravila .
Clanoce koji su aktivni i idu na evente bi dobili bonu koji naravno prethodno zasluze.
Svaka aktivnos ce se ceniti i postovati jer se te osobe trude i rade za organizaciju .
povlacim greska

Status
Not open for further replies.
Top Bottom