Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Leader za Los Santos Vagos | Laki Nevolja

Rejected
Status
Not open for further replies.

Laki Nevolja

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Lazar
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: 3-10h
5. Vaš Discord: sticalica
6. Vaše ingame ime: Laki Nevolja
7. Vaš ID: 22597

Dodatne Informacije
Lider za : Vagos
Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)

2.1 Nakon dugo vremena odlucio sam se prijaviti za lidera jedne bande. Dosta vremena sam proveo rp-ajuci bandita i kriminalca, a sada sad sam odlucio da budem lider iste te bande Vagos dosta vremena sam proveo po bandama i bio sam HC ali kao i po drzavnim organizacijama.Zato smatram da stvarno imam dosta iskustva kao i znanja da postanem lider.

2.2 Grafiti team će raditi grafite i svako ce biti organizovan po ranku i svi ce imati svoja zaduzenja i obaveze u organizaciji nece biti preterano ali zeleo bih da stvorim sto bolji RP i da budemo organizovani.

2.3 Jos jedan razlog zasto zelim biti lider je to sto sam stekao mnogo iskustva u vezi pravilia i u vezi vodjenja organizacije vodio sam i familiju pa time smatram sa da spreman da vodim organizaciju naravno imao sam i neke svoje greske koje sam ispravio i trudim se da ih ne povim.

Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.

Jednom nedeljno di imali sastanak na kom bi svi rekli svoje predloge i resili odredjeni problemi ukoliko postoje.
Bilo kakva vrsta provanja toksičnosti bi bila strogo kaznjavano .
Isli bi na sve evente naravno ali bili bi aktivni kao banda u gheto .
Mislim da gengovi imaju previse potencijala koji nisu iskoristeni do kraja pa bi ja pokusao da da ucinim .
U organizciju bi primo ljude 7+Godina i svi bi morali da znaju pravila .
Clanoce koji su aktivni i idu na evente bi dobili bonu koji naravno prethodno zasluze.
Svaka aktivnos ce se ceniti i postovati jer se te osobe trude i rade za organizaciju .

Mike Djames

Vlasnik dzumara
Server Administrator
Prihvaceno, intervju ce biti odrzan 13.11.2024 u 19:00h, budite u cekaonici na GrandRP discord-u 5min pre pocetka. Srecno!

Mike Djames

Vlasnik dzumara
Server Administrator
Obavestenje!
Termin za intervju ce biti pomeren u 13.11.2024 u 21:00, budite u cekaonici 5 minuta ranije. Srecno!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom