Informacije
1. Vaše ime IRL: Jakov
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00):
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski):
4 sata
6. Vas discord: paki_janj
7. Vaše ingame ime: Jaki Panj
8. Vaš ID: 45040
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
Zelim postati admin jer je zanimljivo i volim pomagati drugim igracima da bi poboljsao RP servera. Vec sam bio admin i znam kako je te zelim biti opet ali ovog puta biti bolji no prosli put
2. Koje su vaše prednosti?
Moje prednosti su to sto sam vec bio admin i to A3 (curator SAHPa) i curator NGa, znam kako se radi posao, takodje jako brzo odgovaram na tikete i jako brzo resavam probleme. Bec sam bio admin i ne znam sto ne bih mogao biti opet jer postujem pravila i jednostavno mi pase posao.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Nemam, sve prevazidjeno
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Da
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
Da
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
ne
Hvala na procitanoj prijavi
1. Vaše ime IRL: Jakov
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00):
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski):
4 sata
6. Vas discord: paki_janj
7. Vaše ingame ime: Jaki Panj
8. Vaš ID: 45040
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
Zelim postati admin jer je zanimljivo i volim pomagati drugim igracima da bi poboljsao RP servera. Vec sam bio admin i znam kako je te zelim biti opet ali ovog puta biti bolji no prosli put
2. Koje su vaše prednosti?
Moje prednosti su to sto sam vec bio admin i to A3 (curator SAHPa) i curator NGa, znam kako se radi posao, takodje jako brzo odgovaram na tikete i jako brzo resavam probleme. Bec sam bio admin i ne znam sto ne bih mogao biti opet jer postujem pravila i jednostavno mi pase posao.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Nemam, sve prevazidjeno
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Da
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
Da
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
ne
Hvala na procitanoj prijavi