- Vaše ime IRL Vukasin
- Vaše godine 15
- Vremenska zona GMT+1
- Prosjek online po danu 4h+
- Vaš Discord vukasin9464
- Vaše ingame ime Vukasina Gambino
- Vaš ID 4644
1.Lider za Bloods Street Gang
2.Zasto zelite biti lider ove specificne organizacije(tri razloga)
Voleo bih biti lider jer to nikad nisam bio a razlozi zasto bi zeleo biti bas ove organizacije su
1 Znam dosta pravila i umem ta ih iskoristim tako da ih nebi prekrsio.
2,Imam puno iskustva i voleo bih da to iskusto mogu iskoristiti i nauciti druge koji neznaju kako da to rade.
3.Volim biti kriminalac od pljacki kuca i bankomata sam uspeo da pljackam prodavnice oruzarnice i itd.Vodio sam puno talacki pljacki i skoro svaka bi prosla kako treba i vecina bi se izvukla uvek sam bio voljan da se zrtvujem za svoje ljude kako bi oni mogli pobeci dok bi ja ostao i bio uhapsen ili spasen odstrane svojih ljudi i uvek sam bio tu da pomognem nekom kad je trebalo.
4. Bio sam sad prosli mandat kod swaina 11 pa 12 rank i mislim da sam se vratio u formu vodjenja neke organizacije kao sto su crveni(Bloods Street Gang)
3.Vas savet za poboljsanje Role-play u organizacije
Bande i familije vise nerade tolko puno talacke kao nekad ali sad je doslo vreme da se to promeni.Grad je po meni bio mnogo miran i trebalo bi se prometi zato bi puno znacilo da pocnem da se bavim time.Moj planovi bi bili da radimo puno pljacki fz raid i talacki.Bilo bi puno vise pucanja po getu posto bi tamo moja banda vladala i cuvala sve nase grafite i posede.Ratovali bi protiv drugih bandi i pravili saveze tako da bi mogli da postanemo najaca banda u gradu i dokazali da nismo neka sala vec da smo ozbilji i jaki.
To bi bilo to od mene zelim puno srece svima koji su se prijavili za sve slobodne organizacije u ovom momentu.
Hvala na citanju.