Vjerojatno momak nema pov duzi od 19 sekundi, no bit ću iskren nisam mu brojao, imam ja pov od 58 minuta niti jednom nisam brojao, da vam budem iskren 5 puta sam bio na tim mašinama i nitko meni nikad nije brojao u tih 5 puta, a da kačim na forum ne pada mi napamet ja dok ga okačim izgubim 30 minuta ooc života, a kad dobijem jail a imam pov i znam da sam upravu dok se ta žalba moja pregleda i riješi ja izađem iz zatvora 2 puta, ja čim sam vidio da je dotični izvadio revolver ja sam krenio da pucam, ja dok izbrojim 5 sekundi dečko može sa time što drži u ruci da iskoristi i da me ubije a ja imam strah za svoj život, a i za mašinu da se ne lažemo, također to pravilo pošto sam evo prije 40 minuta saznao za to pravilo samim time više nikad mašinu branit niti krasti neću jer pravilo nema veze sa vezom, a evo vi sad hoćete li mi dati jail na osnovu moje iskrenosti vi sami procijenite i ili čekajte da čovjek objavi cijeli pov. Samim time što to pravilo nema veze sa vezom je, jer dotični gospodin koji je došao sa namjerom da ukrade mašinu na tuđi posjed i izvadio revolver isto ništa nije rekao. I još pri svemu tome došao je sam i to na tuđi posjed gdje ne zna koliko ljudi ima i za šta su sposobni i očito on svoj život uzima zdravo za gotovo. Srdačan pozdrav, only one and always Tony Mutni. I gospodine Andrrej Viice moje isprike zato što sam vas ubio bez najave, iskreno evo samo vama se obraćam gledam da kada igram igricu imam moto da ne radim ono što nebi radio u rl ili da ono što radim OOC tako da radim i IC, a vjerujem da i vi sami nebi brojali da vam neki lopov uđe u kuću gdje se nalazi vaša porodica. Evo primjer ja ako odem u selo i idem da ukradem jabuke neće baba kojoj sam išo krasti jabuke držati grablje ili metlu u rukama i brojati 5 4 3 2 1. Mislim admine daj kaznu i gotovo bmk više.