Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
44795
Players nickname
Svekii_Vrba
Administrators nickname
MUJO SIMBA
Date
May 30, 2024
Time
00;00
Proofs
https://ibb.co/1bbhzPV

bosch_Vrba

Player
Player
Predmet: Žalba na poništavanje zabrane za Grand RP račun - povreda sigurnosti

Poštovani Grand RP tim za podršku,

Nadam se da vam je ova poruka dobro došla. Pišem kako bih se žalio na nedavnu zabranu nametnutu mom Grand RP računu zbog sigurnosne povrede. Shvaćam ozbiljnost sigurnosnih problema i želio bih vas uvjeriti da sam u potpunosti predan održavanju integriteta zajednice Grand RP.

Prvo, želim izraziti svoje iskrene isprike za sve neugodnosti koje su moji postupci možda prouzročili. Preuzimam punu odgovornost za kršenje sigurnosti i razumijem važnost poštivanja pravila i propisa koje postavlja Grand RP. Uvjeravam vas da mi nikada nije bila namjera ugroziti sigurnost i užitak zajednice.

Nakon što sam primio obavijest o zabrani, odmah sam poduzeo korake da istražim kršenje sigurnosti s moje strane. Temeljito sam pregledao aktivnost svog računa i identificirao potencijalni izvor povrede. Od tada sam poduzeo korektivne mjere za jačanje sigurnosti svog računa, uključujući ažuriranje lozinki, omogućavanje dvofaktorske autentifikacije i pokretanje sveobuhvatnog antivirusnog skeniranja na mom sustavu.

U potpunosti shvaćam da je sigurnost glavni prioritet za Grand RP i posvećen sam suradnji s vašim timom kako bih osigurao da moj račun bude siguran i u skladu sa svim smjernicama zajednice. Voljan sam pružiti bilo kakve dodatne informacije ili poduzeti daljnje radnje prema savjetima vašeg tima da ispravim situaciju.

Dugo sam aktivan član zajednice Grand RP i duboko cijenim iskustva i veze koje sam stekao u virtualnom svijetu. Zabrana je za mene bilo iskustvo učenja i jedva čekam pokazati svoju predanost tome da budem odgovoran član zajednice pun poštovanja.

Ljubazno vas molim za razumijevanje i ponovno razmatranje zabrane mog računa. Uvjeren sam da, uz vaše vodstvo i podršku, možemo osigurati stalnu sigurnost i uživanje u zajednici Grand RP za sve njezine članove.

Hvala što ste odvojili vrijeme da pregledate moju žalbu. Cijenim vašu predanost održavanju sigurnog i živahnog okruženja za igre.

Iskreno,

Status
Not open for further replies.
Top Bottom