Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected 𝐋𝐞𝐚𝐝𝐞𝐫 𝐳𝐚 𝐓𝐡𝐞 𝐁𝐥𝐨𝐨𝐝𝐬 𝐒𝐭𝐫𝐞𝐞𝐭 𝐆𝐚𝐧𝐠 | 𝐋𝐞𝐨𝐧𝐚𝐫𝐝𝐨 𝐄𝐬𝐜𝐨𝐛𝐚𝐫

Rejected
Status
Not open for further replies.

Leonardo Escobar_

Armada grobnik 1987
Player
Vaše ime IRL:Leonardo

1.Vaše godine:14
2.Vremenska zona: GMT+1
3.Prosjek online po danu: 3-8h
4.Vaš discord: Leonardocro
5.Vaše ingame ime: Leonardo Escobar
6.Vaš ID: 56813

Dodatne informacije
1.Lider za..... Bloods Street Gang
2
.Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

1.Moja najdraža crime organizacija Bloods Street Gang je zato jer sam tamo prvi put bio HC u gengovima i sviđao mi se najviše vođenje akcija.

2.Imam sastavljen HC tim koji je veoma iskusan u vođenjem akcija i mislim da bismo radili savršen posao na talačkama i drugim raznim akcijama,i uz iskustvo ja i moj tim sastavljamo veoma dobre i promišljene talačke da nitko ne padne.

3.Aktivno bismo čistili Gheto i davali bonuse i rankove po zaslugama a ne preko veze da na primjer imamo 100 ljudi i 78 ljudi su 11 rank.

1.Vaš savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji

1
.Ljudstvo na tajnim radnjama, podmornici, FZ Raidu, 24/7 prodavnici , Gun shopu ili talačkama bi bilo vrlo povečano da ne dolazimoo s 7 ljudi
2.Rankove nebi dobivali preko veze nego preko zaslugama.

3.Često bismo radili talačke i išli na akcije kao šta sam rekao gore.
4. Svako bi dobio bonus po zasluzi.
5. Radili bismo saveze s nekom bandom ili porodicom da podignemo Rp-a u Ghetu i na talačkama.
6.Svi članovi bi morali poznavati osnovne pravila grada da bi se mogli pridružit Blood Street Gangu

Sretno svim ostalim kandidatima❗

Tica Abyss

You and I drink the poison from the same vine
Server Administrator
Pregled aplikacije u toku...

Mixa Lacoste

Player
Player
Vaše ime IRL:Leonardo

1.Vaše godine:14
2.Vremenska zona: GMT+1
3.Prosjek online po danu: 3-8h
4.Vaš discord: Leonardocro
5.Vaše ingame ime: Leonardo Escobar
6.Vaš ID: 56813

Dodatne informacije
1.Lider za..... Bloods Street Gang
2
.Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

1.Moja najdraža crime organizacija Bloods Street Gang je zato jer sam tamo prvi put bio HC u gengovima i sviđao mi se najviše vođenje akcija.

2.Imam sastavljen HC tim koji je veoma iskusan u vođenjem akcija i mislim da bismo radili savršen posao na talačkama i drugim raznim akcijama,i uz iskustvo ja i moj tim sastavljamo veoma dobre i promišljene talačke da nitko ne padne.

3.Aktivno bismo čistili Gheto i davali bonuse i rankove po zaslugama a ne preko veze da na primjer imamo 100 ljudi i 78 ljudi su 11 rank.

1.Vaš savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji

1
.Ljudstvo na tajnim radnjama, podmornici, FZ Raidu, 24/7 prodavnici , Gun shopu ili talačkama bi bilo vrlo povečano da ne dolazimoo s 7 ljudi
2.Rankove nebi dobivali preko veze nego preko zaslugama.

3.Često bismo radili talačke i išli na akcije kao šta sam rekao gore.
4. Svako bi dobio bonus po zasluzi.
5. Radili bismo saveze s nekom bandom ili porodicom da podignemo Rp-a u Ghetu i na talačkama.
6.Svi članovi bi morali poznavati osnovne pravila grada da bi se mogli pridružit Blood Street Gangu

Sretno svim ostalim kandidatima❗
uzimass

Status
Not open for further replies.
Top Bottom