ID 52753 konstantno krsi pravila najvise od toga G.P 6.15
Approved - GP 6.15 + PG + VDM / 52753, 60420
Ima tu i dosta drugih pravila koji doticni krsi. Ali na cemu sam ga ja uhvatio vec par puta je da BEIT-a i onda kaci druge od par sekundi POV objavljuje a ne citav kada on dolazi i BEIT-a.
zelim da se ovaj lik kazni za 6 .15 jer ne broji za pg jer uzima masinu sa lmg u ruci i ovaj njegov iz fama da se kazni za vdm namerno udara u moj auto da bi me pokosio da nmg da pucam ovog teletabisa sto ne broji
gta5grand.com
Approved - G.P 6.15 | 52753 , 22940 , 57597
Postovana administracijo njih trojica krse vec ne znam ni ja po koji put pravilo zvano G.P 6.15 ....Molim da se ovo sankcionise , dobro se cuje da je jedan izbrojao prebrzo drugi je stao na 2 i krenuo da puca a treci nije ni brojao hvala unapred....
gta5grand.com
Approved - GP 6.15 | 52753
Prilozen P.O.V situacije trajanja 1 minute gdje je osoba ID 52753 prekrsila pravilo te pucala bez IC razloga na ulici,takodjer dok sam bila u procesu dizanja osobe prije cega mi nije spomenuto/naglaseno zabranjivanje istog.
gta5grand.com
Sve se vidi u POV . Stao sam tu sa kolegicom na cesti poceli su da pucaju . POV je kratak jer su jazavci poceli odmah da pucaju .
gta5grand.com
Prilozen P.O.V situacije trajanja 1 minute gdje je osoba ID 52753 prekrsila pravilo te pucala bez IC razloga na ulici,takodjer dok sam bila u procesu dizanja osobe prije cega mi nije spomenuto/naglaseno zabranjivanje istog.
gta5grand.com
Sve se vidi u POV . Stao sam tu sa kolegicom na cesti poceli su da pucaju . POV je kratak jer su jazavci poceli odmah da pucaju .
gta5grand.com
Approved - GP 6.15 | 41002
Zove taksi i ubija bez razloga ovo radi skoro svaki dan ovaj isti igrac pre nekoliko dana ste ga banovali za isto ubio je 4 taksista taj isti dan u rok on 30 minuta https://streamable.com/dufxr2
gta5grand.com
Approved - FailRP I 52753, 49030
sve se vidi u pov-u neka nauce malo pravila pa nek onda robaju
gta5grand.com
Approved - FailRP I 52753, 49030
sve se vidi u pov-u neka nauce malo pravila pa nek onda robaju
gta5grand.com
Approved - VDM | 52753
Lepo sam sačekao da se situacija raščisti, pa sam se vratio da pomognem drugaru. Namerno sam parkirao auto da nas neki drugi auto ne bi pregazio, ali lik je opet uspeo da me udari dok sam pružao pomoć. Vidi se da je to uradio namerno, kako ne bih mogao da mu pomognem.
gta5grand.com
Approved - VDM | 52753
Lepo sam sačekao da se situacija raščisti, pa sam se vratio da pomognem drugaru. Namerno sam parkirao auto da nas neki drugi auto ne bi pregazio, ali lik je opet uspeo da me udari dok sam pružao pomoć. Vidi se da je to uradio namerno, kako ne bih mogao da mu pomognem.
gta5grand.com
Ima tu i dosta drugih pravila koji doticni krsi. Ali na cemu sam ga ja uhvatio vec par puta je da BEIT-a i onda kaci druge od par sekundi POV objavljuje a ne citav kada on dolazi i BEIT-a.