Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
0000
Players nickname
Luka Darkflow
Suspect ID
0000
Date of violation
Nov 12, 2024
Time of violation
0000
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=32UzL4F1jI0&list=RDULIIrfe36JA&index=11

Luka Darkflow

Player
Player
Cuo sam da su skupljali pare za Drug Lab kad je jos bio 300mil sad mu je vec porasla cena.Uglavnom oni su prekrsili GP 1.7 tako sto su prebacivali maske,baterije,jagode i gljive na razmenu da bi clanovi familije dali pare lideru koji je trebao da uzme taj DrugLab prebacili su 22 baterije za 50+ mil mislim da je to GP 1.7 i obavezno proverite jos neki ID jel mislim da nisu samo ovi ID-evi prebacili ovo.Hvala u napred.

Teo Razzgazi

Player
Player
Jedan ID si zaboravio, a okacio i svog prijatelja 🤣
Molim da se na ove sve IDeve provjeri i ID: 22478... brijem da je bas on dobio ove baterije za 50mil. A ti Luka Permabanani, okacio si svog prijatelja, mene nisi sjebo, ja ionako vise ne igram na Grandovom projektu, bas zbog takvih klinaca... i zaboravio si da si nam kazao na Google kartama, gdje zivis, pa posto te roditelji nisu vaspitali, jer si lago da su mrtvi, srest cemo se kad tak 😘
MOLIM OBAVEZNO DA SE PROVJERI ID: 22478 ZA TU SITUACIJU! LP

Luka Joe

Marcello FamQ in heart
Player
Cuo sam da su skupljali pare za Drug Lab kad je jos bio 300mil sad mu je vec porasla cena.Uglavnom oni su prekrsili GP 1.7 tako sto su prebacivali maske,baterije,jagode i gljive na razmenu da bi clanovi familije dali pare lideru koji je trebao da uzme taj DrugLab prebacili su 22 baterije za 50+ mil mislim da je to GP 1.7 i obavezno proverite jos neki ID jel mislim da nisu samo ovi ID-evi prebacili ovo.Hvala u napred.
blacklistana mlada nada umislila da zna sve

bogda

Player
Player
Prvo što si bleklistovan, nema šta da tražiš ovde i da kačiš bilo koga. Drugo što je to potpuna glupost koja će ti biti odbijena. Primi moje saučešće za tvoje roditelje i za tvoju glupost, bolest ne bira.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom