Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
9626
Players nickname
Ivano_Razaryy
Suspect ID
9743
Date of violation
Apr 19, 2022
Time of violation
21:03
Proofs
https://streamable.com/

Martin Diks

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.​
  • Molimo priložite dokaze gde se vidi kako su vas ubili
  • Aplodajte vido na youtube
  • Postavite video koji nije editovan
  • imate 12h.

kajmak kash

Blocked
Blocked
U videu se vidi kako su me ubili ispred fam house dok sam spustio igricu na par sekundi da odgovorim na poruku na discordu.
Takodjer se vidi kako MGaju ( ja ne radim MG u ovom slucaju jer pisem u OOC chatu a oni odgovaraju sa IC chatom ( voice chatom).

Takodjer na videu se ne vidi ko me ubio jer mi je igrica bila spustena ali mozete pogledati logove i za to.

Takodjer obojica rade "MG" jer dolaze i pricaju mi kako smo ih ubili prije toga sto se oni po RP pravilima ne bi trebali sjecati toga.

(Video izgleda kao da je editovan ali to je zbog spustanja igrice, ne znam zasto nvidia to radi umjesto da snima desktop ali tako je, ukoliko je potreban cijeli pov mogu da uploadam zadnjih 5 minuta.)
brt, na autoput smem da ubijem a to sto ste nas vi ubili dok smo se spremili za pljacku prodavnice nikom nista necemo da vam prekidamo RP nek vas pustimo u miru i to je to!!!!

kajmak kash

Blocked
Blocked
U videu se vidi kako su me ubili ispred fam house dok sam spustio igricu na par sekundi da odgovorim na poruku na discordu.
Takodjer se vidi kako MGaju ( ja ne radim MG u ovom slucaju jer pisem u OOC chatu a oni odgovaraju sa IC chatom ( voice chatom).

Takodjer na videu se ne vidi ko me ubio jer mi je igrica bila spustena ali mozete pogledati logove i za to.

Takodjer obojica rade "MG" jer dolaze i pricaju mi kako smo ih ubili prije toga sto se oni po RP pravilima ne bi trebali sjecati toga.

(Video izgleda kao da je editovan ali to je zbog spustanja igrice, ne znam zasto nvidia to radi umjesto da snima desktop ali tako je, ukoliko je potreban cijeli pov mogu da uploadam zadnjih 5 minuta.)
i kao drugo koristis Streamlabs admini banajte ovo
bez upozorenja samo ban

kajmak kash

Blocked
Blocked
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.​
  • Molimo priložite dokaze gde se vidi kako su vas ubili
  • Aplodajte vido na youtube
  • Postavite video koji nije editovan
  • imate 12h.
kako da postavi video koji nije editovan kad za streamlabs obs ide ban

DiegoRed

Player
Player
i prestanite da nas ubijate ispred kuce dok se spremamo za akcije istrozite nam uvek sve pancire jer cu i ja poceti da vas kacim po forumu
Zar nisi reko da je autoput :D a i ti ga bukvalno ubijas ispred negove kuce

Luka Lopac

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.​
  • Žalba je riješena IC

Status
Not open for further replies.
Top Bottom