- Informacije
1. Vaše ime IRL: Anđelo
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT +4
4. Prosjek online po danu: 5-7
5. Vaš Discord: .andelko
6. Vaše ingame ime: Andelko Bakowskii
7. Vaš ID: 28281
Dodatne informacije
Lider za..... Marabunta Grande - Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
-Na serveru sam dvije godine , bio sam u svim kriminalnim organizacijama imam iskustva u vodenju iste( 2 uspesna mandata)
-Ljudi u gradu me dobro poznaju kao opustenog i normalnog lika,ne gubim nikad kontolu nadamnom i vjerujem da je to dosta bitna stvar za lidere da budem uzor i drugim clanovima organizacije. Znam sve oko Gang organizacije znam napraviti kvalitetan RP. Na osnovu mojeg znanja ja sam siguran u to da cu ja biti u mogucnosti da vodim istu. Uporan sam i napravit cu sve da organizacija bude najbolja u gradu. Zato mislim da sam savrsen da vodim jednu organizaciju kao Marabuntu. Potrudio bih se da imam sto kvalitetnije,starije i iskusnije ljude u organizaciji.
-Imam vec dosta iskusnih ljudi s kojima bih zapoceo Liderstvo i koji bi bili tu uz mene i pomoci ce mi kad god bude trebalo. - Kako ce funkcionisati moja organizacija.
- Ipitivanje ce biti obavezna za sve,imati cemo limit 6g u gradu i pitati sva pitanja koja su bitna za znati, necemo prastati i pustati preko veze.
- Svaki dan bih se trudio praviti sto vise akcija da ljudima ne bude dosadno npr.(Talacke,robanja,podmornica), vodili bi ih po getu i pruzali svima mogucnost pljackanja.
- Ranko-vi bi se trebali zasluzit trebali bi se dokazat a ne moliti za rank praticemo aktivnost i nagrađdivati aktvine rankovima i bonusima.
Trudio bih se da su svi zadovoljni i uvjek sam otvoren za kritiku jer uvjek moze bolje i pokusat cemo biti maksimalno aktivni i korektni kako prema igracima tako i curatorima.