Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Leader za Emergency Medical Services I Liam Linnin

Rejected
Status
Not open for further replies.

Liam5

Player
Player
Leader za EMS | Liam Linnin

1. Vaše ime IRL: Teodor
2. Vaše godine: 16 godina
3. Vremenska zona: GMT +2
4. Prosjek online po danu: 5-6 aktivnih sati.
5. Vaš Discord: cicibtw
6. Vaše ingame ime: Liam Linnin
7. Vaš ID: 2520

Dodatne informacije

1. Lider za: The Emergency Medical Service ( EMS )

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

1. Kao dugogodišnji član EMS-a, naš posao se zasniva isključivo na brizi o zdravlju svih osoba u gradu, bilo da su prijatelji ili neprijatelji, pripadnici zakona ili članovi bandi. Po ovim pravilima koja smo postavili za sebe, uvek ćemo raditi na najvišem nivou. Trudimo se da svakog građanina tretiramo jednako i tako ćemo nastaviti, s najvećim poštovanjem i ljubaznošću kao i do sada. Kao deo EMS-a, imamo možda najvažniji zadatak – da pomažemo ljudima širom države i pružamo im medicinsku negu. Kao vođa ove izuzetne organizacije, daću sve od sebe da obavljamo našu dužnost časno i da unosimo promene kad god to bude potrebno. Kao vođa EMS-a, potrudiću se da nadgledam sve aspekte organizacije, bilo da je reč o zapošljavanju kvalitetnih pojedinaca ili o tome da svi obavljaju svoj posao kako treba i da sve ide glatko tokom mog mandata. Tražićemo aktivne članove kako bi EMS ostao jedna od najaktivnijih organizacija u državi, što bi sve usrećilo. Kao član višeg rukovodstva u 4 od mojih 5 mandata, upoznat sam sa svim unutrašnjim procesima organizacije, što me čini idealnim izborom za lidera. Do sada sam bio Zamenik Direktora u EMS-u ( EMS ), Zamenik Generala ( NG ), Zamenik načelnika ( LSPD ). Poznajem svaki deo ove organizacije, od vrha do dna. Potrudiću se da izbor za visoko rukovodstvo bude isključivo zasnovan na zaslugama i kvalitetu, što će na kraju biti korisno i za mene i za organizaciju u celini.

2. Pa najveći mi želja isto raste da budem neki direktor ( leader ) neke organizacije zato što stvarno igram dosta dugo vremana ovom projektu i svaki dan mi raste sve veća i veća volja da uzmem neku organizaciju i da moje aktivno vreme na server-u, provedem tako što ću neku organizaciju uzeti i povesti je na put koji treba i na put koji će poboljšat organizaciju i čak šta još, podučiti i naučiti nove igrače, nešto o ovoj predivnom projektu i organizaciji kao što je ova organizacija odosno EMS ( bolnica ). I najveća mi je želja da postanem lider neke organizacije za to što nažalost nisam uspeo da nikad uzmem organizaciju.

3. Ponekad sam vidio mnogo ljudi kako napušta organizaciju samo zato što zauzvrat ne dobijaju dovoljno ono što zapravo zaslužuju. Takođe neki nezaslužni kandidati dobijali su VISOK KOMANDNI ili bilo kakav poseban tretman što je prilično nepravda prema zaslužnim kandidatima. Mislim da mogu to ispraviti. Dok sam bio šef odjela Labtech odjela, tada sam vidio da neki zaposleni pokušavaju prevariti organizaciju objavljivanjem lažnog snimka ekrana i istog snimka ekrana iznova i iznova. Zaustavio sam tu bijedu i odmah ih kaznio i znam da ću to činiti i ubuduće.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

- Snažno se fokusirajući uglavnom na lab akcije i intervencije
- Brze snazne i aktivne intervencije !
- Povecati vece postovanje prema gradjanima.
- Redovno proveravati organizacijsku aktivnost.
- Najbolji zaposleni iz svakog odjela dobit će nagradu „Zaposlenik sedmice“.
- Dicu RP EMS na mnogo veci nivo i pokusacu da napravim bas dobar RP sa EMS-om.
- etc... etc...

NOVE RADNE JEDINICE:

HIGH COMMAND
30. 01 | EMS Direktor
29. 02 | EMS Zamenik Direktora
28. 03 | Assistent Direktora
27. 04 | Supervizor
26. 05 | Zdrastvena Inspekcije

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
25. Glavni Šef za Lab
24. Specijalista za Hitne Slucajeve
23. Specijalna sluzba za spasavanje.
22. Visi Medicinski Profesor
21. Medicinski Profesor
20. Neurohirurg
19. Lekar
18. Farmakolog
17. Kardiolog
16. Visi Bolnicar
15. Doktor
14. Physician
13. Junior Paramedic
12. Pilot
11. EMS Pilot Pripravnik
10. Farmaceut
09. Viši Doktor
08. Niži Doktor
07. Psihioterapeut
06. Pshijatar
05. Doktor
04. Pripravnik Bolnice
03. Doktor Obuka
02. Suspend 24h
01. Suspend 48h

RADIO KODOVI

10-1 Vrsta na liniji u stabu

10-2 Negativno

10-3 Prekid svake komunikacije na radio

10-4 Potvrdno

10-5 Ponoviti zadnji prenos

10-6 Zanemariti poslednji prenos

10-7 Odjava duznosti

10-8 Prijava duznosti

10-10 Pucnjava u toku !

10-20 Trenutna lokacija ?

10-21 Trenutno stanje?

KOD A ( Crash igrice ) Pad igre

KOD B Uraditi F8 i U

KOD C Situacija sa Adminima ( sa visom silom ; D )

HVALA ADMINISTRACIJI NA CITANJU MOJE PRIJAVE. SRECNO SVIM OSTALIM KANDIDATIMA ! UGODAN OSTATAK DANA !

Status
Not open for further replies.
Top Bottom