Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
35127
Players nickname
Emir Frantelli
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Nov 14, 2024
Time
21:16
Proofs
Nemam pogledaj te logove foruma 35127 ili imena Emi Frantelli

Emir_Fox

Player
Player
Pozdrav postovani mujo ovdje Emir Frantelli zelim da iskazem iskreno izvinjenje ovo je 7 zalba koju pisem i zelim da iskazem da mi je zaista zalo do rp projekta i zelim da iskazem iskreno izvinjenje koje sam ucinio i nisam to zelio, server je napravljen da se igra fer i korektno i da se svi zabavljamo i da upoznajemo mnogo drugara.
Tokom moih cijelih skoro 2god od kad sam dosao na grand rp upoznao sam dosta drugova i drugarica i do dan danas se cujem sa njima i zelio bih da nastavim opet igru na rs projektu, A dragi mujo nisam nista namjeravao uraditi i zelim da iskazem iskreno izvinjenje ne samo vas nego i cijelog servera.
Mujo molim vas evo jos jednom ako ne mogu dobiti unban na svog nalogu daj te mi sansu jos jednu sansu pristajem da mi brisete sve sa naloga samo da igram sa drugarima i da opet nastavim sa roleplay igrom, Grand rs je moj omiljeni server i nisa tjeno nista uraditi nego moj drug usao je na moj nalog foruma i pisao neke zalbe u vezi vas i servera, sifra tog naloga je ista sifra na svim moim gmailovima pa je tako usao na forum.
Tuznim porukama drugovi su mi slali da sam black listan toga mi je zaista zao i nisam imao vise nista igrati, skupio sam para togom sezone ljeta da kupim pc novi i da krenem igrati na rp ali evo sad sam dobio bl radi druga jednog iz rl, Mujo molim te jos jednom molim te daj mi jos jednu sansu da se vratim na server i sve sto je drug pisao vama na forum zelim reci javno da pristajem sve te poruke i vrijedanja sebi staviti, nekazem da nisam ja vama nesto rekao ruzno, rekao sam jer sam bio iznerviran u toj situaciji i nisam znao sta reci bio sam izgubljen ali nadam se da cu dobiti opet sansu da se vratim na predivni rp projekat
Srdacan pozdrav od Emir Frantelli
Mujo For Lebron and abraham

Abraham ili Mujo pogledaj te logove i sve ce vam biti jasno nisam ja nista krsio u vezi bl usao mi je na forum eto pogledaj te logove ip adrese i vidjet ce te
Molim vas molim vas nemam sta drugo nisam krsio nista sve sam priznao daj te mi jos jednu sansu molim vas
Srdacan pozdrav Emir Frantelli id main 35127

Emir_Fox

Player
Player
Molim vas pogledaj te da mi je hakiran forum pristajem i da mi brisete sve sa naloga samo da igram jer znam da nisam nista uradio i da nisam vezan bl pogledaj te logove

Emir_Fox

Player
Player
Hahaha neces dobit nista dzabe pises
Slusaj decko ja sam ovisan bio grandom rs i bio sam dnevno 16h aktivan i nisam nista bolje igrao pa ne mogu vise da igram jer mi je retardirani drug upao na forum i pisao svasta nadam se da ce mi se sazaliti mujo ili abraham za jos jednu sansu
Molim te abraham procitaj sve

Status
Not open for further replies.
Top Bottom