Informacije
1. Vaše ime IRL:vukasin
2. Vaše godine:16
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Od kada do kada ste inace ingame:10 do 12sati na dan
6. Vaš Discord:vukasin9051
7. Vaše ingame ime:angelina vanilla
8. Vaš ID:64955
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a:Kada bih bio admin odabrao bih CRIME,ali ni STATE nije los.
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
Želja za pomaganjem zajednici Ako voliš server i želiš doprinijeti njegovom razvoju, administracija ti pruža priliku da direktno pomažeš igračima, rješavaš probleme i činiš iskustvo boljim za sve.jedna od najdrazih stvari sto radim je igrati grand pa sam odlucio poboljsati ga jos
2. Koje su vaše prednosti?
volim pomagati drugima,aktivan sam svaki dan,nisam zlo nameran i razumem se dosta u pravila grada
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
DA
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
nemam para za biznis(nemam ga)
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
ne
1. Vaše ime IRL:vukasin
2. Vaše godine:16
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Od kada do kada ste inace ingame:10 do 12sati na dan
6. Vaš Discord:vukasin9051
7. Vaše ingame ime:angelina vanilla
8. Vaš ID:64955
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a:Kada bih bio admin odabrao bih CRIME,ali ni STATE nije los.
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
Želja za pomaganjem zajednici Ako voliš server i želiš doprinijeti njegovom razvoju, administracija ti pruža priliku da direktno pomažeš igračima, rješavaš probleme i činiš iskustvo boljim za sve.jedna od najdrazih stvari sto radim je igrati grand pa sam odlucio poboljsati ga jos
2. Koje su vaše prednosti?
volim pomagati drugima,aktivan sam svaki dan,nisam zlo nameran i razumem se dosta u pravila grada
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
DA
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
nemam para za biznis(nemam ga)
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
ne