Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

mimi vip

Player
Player
1. Vaše ime IRL:Mirjana
2. Vaše godine:18
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Prosjek online po danu:11 h
5. Vaš Discord:m1rjana
6. Vaše ingame ime:Mimi Vip

7. Vaš ID:45245

Dodatne Informacije

1. Lider za EMS (Emergency Medical Services)

2.
Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
-Jos od samog djetinstva sam imala veliku zelju da postanem doktorica, ali nazalost mi se ta zelja nije ispunila, zbog toga zelim ako ne u pravom zivotu onda makar na Grandu da postanem.
-Sa svojim visegodisnjim iskustvom koje sam provela u EMS-u mislim da bi mi ta organizacija pristajala, jer znam mnogo toga u vezi nje, te ne bih imala puno nedoumica oko pravila ili u vezi nekih "akcija" koje EMS pravi.

-Posle svih ovih godina mislim da je vreme da dodjem i da pokazem da ja to mogu, jer vjerujem u sebe i u ono sto znam.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

-Moj cilj kao EMS lidera bio bi da inspirišem tim da stvori inovativne i profesionalne projekte, poput promocija događaja, vodiča za nove igrače i zabavnih kampanja koje privlače nove članove.

-Uvođenjem jasnih procedura, redovnih treninga i novih RP elemenata, možemo podstaći članove EMS-a da budu aktivniji i više posvećeni, čime bismo frakciju učinili atraktivnijom i uticajnijom u server zajednici.

-Poboljšanje RP organizacije u EMS-u ključno je za pružanje kvalitetnije medicinske podrške igračima, povećanje realizma i stvaranje boljeg iskustva za sve na serveru.

Zelim puno uspjeha svim igracima koji su se prijavili, pa neka bolji/a pobedi!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom