Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
53013
Players nickname
Jovan FlikenHand
Suspect ID
22478
Date of violation
Nov 15, 2024
Time of violation
19:57
Proofs
https://youtu.be/mwWB79o9Zpc

Mare Mamic

Player
Player
ahhaha e moj slepce mali zato su te svi ostavili zato sto sve sto radis je prodajes druge radi neke kurave koju je jebalo 1000 ljudi do sad a ti pokusavas da glumis neko mudo i namestas ljude po serveru zato nikad neces ni imati pritaljene niti bilo sta jedino su ljudi oko tebe da bi im platio jer niko nece biti prijatelj sa tobom jer si bolesnik obican al neka svaka cast uspeo si da razjebes svima zelju za ovikm serverom i svime

glsc

Player
Player
ahhaha e moj slepce mali zato su te svi ostavili zato sto sve sto radis je prodajes druge radi neke kurave koju je jebalo 1000 ljudi do sad a ti pokusavas da glumis neko mudo i namestas ljude po serveru zato nikad neces ni imati pritaljene niti bilo sta jedino su ljudi oko tebe da bi im platio jer niko nece biti prijatelj sa tobom jer si bolesnik obican al neka svaka cast uspeo si da razjebes svima zelju za ovikm serverom i svime

Zv8nk8

Player
Player
server se raspao zbog ovakvih kakav si ti strahinja pederu mali, jel lizes tati buljsona kao sladoled pred spavanje da lakse zaspis?

Mare Mamic

Player
Player
al sam karao milicu celu noc nije mogla da dodje sebi
navikla je da se kara svaki dan ako je ne jebe 10 ljudi nista nije postiugla tako sponzorise ovog straleta da ima da kupuje pare na grandu i placa ljude da smestaju druge

glsc

Player
Player
naravno sredice ti marko sutra da te kerovi karaju jer kerina raspadnuta al dobro nije problem tebi naviko si da te svi tretiraju kao kera to ti je oduvek
Sredi mi molim te i to da vidim AHHAHHAHAH

Mare Mamic

Player
Player
Sredi mi molim te i to da vidim AHHAHHAHAH
hocu keru mali klempavi moram sad da ti pomognem posto su te svi napustili ni roditelji te vise ne voli kakav si bolesnik postao al ustvari ti si ouvek bolesnik i bio nista se nije promenilo

glsc

Player
Player
hocu keru mali klempavi moram sad da ti pomognem posto su te svi napustili ni roditelji te vise ne voli kakav si bolesnik postao al ustvari ti si ouvek bolesnik i bio nista se nije promenilo
Ne laj mnogo dzukelo jel te ovoliko uznemirilo ovaj ban da moras toliko da smaras

Mare Mamic

Player
Player
Ne laj mnogo dzukelo jel te ovoliko uznemirilo ovaj ban da moras toliko da smaras
ahhaha baki boli me kurac za banom samo ne mogu da verujem da si spreman da sjebes druzenje sa ljudima radi ovoga da budes ovoliko izopacen

glsc

Player
Player
ahhaha baki boli me kurac za banom samo ne mogu da verujem da si spreman da sjebes druzenje sa ljudima radi ovoga da budes ovoliko izopacen
sam si kriv nisi trebao da pricas neke stvari sad se jebi na bl

Top Bottom