Format za podnošenje prijave
Naslov: Lider za Ems | IC Ime: Ognjen Ivkovic
Informacije
Vaše ime IRL: Ognjen
Vremenska: GMT+1
Prosjek online po danu:2-5h
Vaš Discord: ivkovic
Vaše ingame ime: Ognjen Ivkovic
Vaš ID:30885
Dodatne informacije
Lider za.....:Ems2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje):zelim biti lider ove org zato sto bih poboljsao intervencine po gradu,ja kao lider bih cesce radio inspekcije oko org,ja kao lider bih se trudio i pratio kolege u radu i poboljsavao bi
Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.Vise intervencija te vise akcija,Da se vise ispita te manje krsenje rp pravila,da ima vise akcija,i da se postuju pravila u org
Pravila sekcije.
Samo podnositelju prijave teme dopušteno je odgovoriti na njihovu prijavu; ako bilo koja druga osoba to učini, njen će komentar biti izbrisan, a dobit će upozorenje na forumu. Prijava mora biti strogo u skladu s formatom i originalna. Neće se prihvaćati copy-paste prijave. Svaka toksičnost dovest će do bana naloga na forumu.
Administrator ima pravo odbiti vašu prijavu ako
Prijava ne prati format
Aplikacija je copy-paste
Kandidat ima nizak level/iskustvo
Podnositelj zahtjeva ima dugu i ponavljajuću historiju kažnjavanja sa banovima
Nedovoljno truda ulozeno
Naslov: Lider za Ems | IC Ime: Ognjen Ivkovic
Informacije
Vaše ime IRL: Ognjen
Vremenska: GMT+1
Prosjek online po danu:2-5h
Vaš Discord: ivkovic
Vaše ingame ime: Ognjen Ivkovic
Vaš ID:30885
Dodatne informacije
Lider za.....:Ems2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje):zelim biti lider ove org zato sto bih poboljsao intervencine po gradu,ja kao lider bih cesce radio inspekcije oko org,ja kao lider bih se trudio i pratio kolege u radu i poboljsavao bi
Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.Vise intervencija te vise akcija,Da se vise ispita te manje krsenje rp pravila,da ima vise akcija,i da se postuju pravila u org
Pravila sekcije.
Samo podnositelju prijave teme dopušteno je odgovoriti na njihovu prijavu; ako bilo koja druga osoba to učini, njen će komentar biti izbrisan, a dobit će upozorenje na forumu. Prijava mora biti strogo u skladu s formatom i originalna. Neće se prihvaćati copy-paste prijave. Svaka toksičnost dovest će do bana naloga na forumu.
Administrator ima pravo odbiti vašu prijavu ako
Prijava ne prati format
Aplikacija je copy-paste
Kandidat ima nizak level/iskustvo
Podnositelj zahtjeva ima dugu i ponavljajuću historiju kažnjavanja sa banovima
Nedovoljno truda ulozeno