Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review UNBAN APPEAL G.P 1.1 | SOVA AVOS

Your ID
58164
Players nickname
Mrva Ketzz
Administrators nickname
Sova Avos
Date
Nov 16, 2024
Time
15:59
Proofs
https://imgur.com/a/lvOY8tc

Mrva

Player
Player
Dobar dan Mujo ili Abrahame koli god gleda zalbu.Danas sam dobio ban za G.P 1.1.Pre nekog vremena bio sam kod prijatelja na njegovom rodjen danu tada sam zeleo da igram grand rp i preko njegovog racunara sam usao u svoj nalog.Tada nisam znao da je to ne dozvoljeno.Molio bi da dobije unban tada sam bio pocetnik i nisam zano pravila.Imam 1000+ sati na projektu i mislim da je jedan od najboljih projekata.Main mi je id 58164.Prihvatam money wipe.

Hvala u napred.❤️

Mrva

Player
Player
Dobar dan Mujo ili Abrahame koli god gleda zalbu.Danas sam dobio ban za G.P 1.1.Pre nekog vremena bio sam kod prijatelja na njegovom rodjen danu tada sam zeleo da igram grand rp i preko njegovog racunara sam usao u svoj nalog.Tada nisam znao da je to ne dozvoljeno.Molio bi da dobije unban tada sam bio pocetnik i nisam zano pravila.Imam 1000+ sati na projektu i mislim da je jedan od najboljih projekata.Main mi je id 58164.Prihvatam money wipe.

Hvala u napred.❤️
Slucajno sam napisao "da dobije unban" mislio sam da ja dobijem unban id 58164

Top Bottom