Evo vidite juri me i sve, i kasnije govori bio bi kikovan i spominje forum..To u RPu nema, tkd.
Emil__ Player Player Joined Mar 18, 2022 Messages 16 Apr 20, 2022 #1 Evo vidite juri me i sve, i kasnije govori bio bi kikovan i spominje forum..To u RPu nema, tkd.
Luka Lopac Server Administrator Server Administrator Joined Jan 13, 2022 Messages 980 Apr 20, 2022 #2 Prije nego počnem pregledavati ovu žalbu. Ispravite format. Pogledajte Pravila za podnošenje žalbe Ispravite naslov Imate 6 sati da ispravite žabu!
Prije nego počnem pregledavati ovu žalbu. Ispravite format. Pogledajte Pravila za podnošenje žalbe Ispravite naslov Imate 6 sati da ispravite žabu!
Luka Lopac Server Administrator Server Administrator Joined Jan 13, 2022 Messages 980 Apr 20, 2022 #4 Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu. Postavite POV koji je duži od 1 minute!
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu. Postavite POV koji je duži od 1 minute!
Dominus Petrovic Player Player Joined Dec 26, 2021 Messages 99 Apr 20, 2022 #5 Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu. Greske nisu ispravljene