Dobro vece postovana administracijo, dobio sam ban za "vredjanje projekta " , mislim da nisam zasluzio ban posto ni u jednom trenutku nisam nista lose rekao za projekat i ni u jednom trenutku nisam rekao da je projekat los ili da mi se ne svidja. Spomenuo sam da je roleplay u ghetu dosta manje zastupljen nego u state i naveo sam dosta stavki kako to moze da se popravi, nisam dao nikakvu zalbu nego sam napisao sugestiju na GRP Discordu. U mojoj sugestiji ko nije procitao napisao sam da je roleplay u ghetu dosta manje uspesan nego rp u state i da bih voleo da se napravi neki balans da bude malo dinamicnije oko talackih i ostalih crime-state dogadjaja. Naveo sam kako bi trebalo da se u normu za gang doda vise dogadjaja i vise desavanja, spomenuo sam kako bi bilo lepo da i crime ima bar blizu jednako brza vozila kao state, ni u jednom trenutku nisam rekao da je bio koji segmet servera los samo sam rekao koji je bolji od kog. Stojim iza svojih reci i mislim idalje da moze da se promeni stanje u crimu i zato postoji kanal sugestije na GRP Discordu u kom svaki igrac moze da doprinese razvoju servera i da pomogne da se nesto promeni. To bi bilo to od mene sto imam da kazem, samo sam dao sugestiju kako nesto moze da se promeni nisam nikoga vredjao.