Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

zetgaming929

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime IRL:Marko
2. Vaše godine:20
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00):ujutru po nekad od 9 do 12 1 i uvece od 6 do 3 4 mozda i duze
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski):6-13h
6. Vaš Discord:draco929
7. Vaše ingame ime:Marko Vutra (promenicu ime prvom prilikom)
8. Vaš ID:21637
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a:State-a

Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
Oduvek mi je bila zelja da mogu da kaznim nepostovanje rp pravila posto dosta vidjam dok sam na grandu kako se ljudi bahate,vredjaju,preskacu planine sa kolima lta itd.Voleo bi da pomazem ljudima sa svim rp pitanjima ne bitno da li je to gde se nalazi pumpa broj 6 ili neka bp misija zato sto znam ja kako je kad mi u 3 ujutru treba nesto a nema nikog od admina.
2. Koje su vaše prednosti?
Strpljiv,smiren,poslusan,iskren,ne pravim se pametan ako nesto ne znam pitacu necu raditi napamet.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Pa nemam nikakvu slabost koja bi mogla da mi utice na posao admina.
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Da
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
Ne postedujem nikakve biznise
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
Ne
Samo bi hteo da dodam ako bi me prihvatili za admina voleo bih da budem curator za sahp zato sto imam dosta iskustva sa ljudima iz sahpa i znam da prave glupe greske koje bi mogao lako da ispravim.

Niko Salamancaa

Senior Administrator
Senior Administrator
Odbijeno

Imas aktivno upozorenje, prijavi se nakon 20 dana bez da krsis server pravila​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom