Ovom prilikom bih vas zamolio da uzmete u razmatranje skidanje Warn-a koji sam dobio sinoc. Oborio sam osobu dva puta u GZ i ne bijezim od toga, mogu da kazem da sam imao IC razlog, a i Admin je sve vreme bio pored mene i pratio situaciju i samim tim moze sve da potvrdi. Prvi put sam ga oborio kada su kod SAHP stanice dosla dva lika od kojih je jedan radio PG, tada sam zvao Admina (Jack Travar) i dosao je nakon cega je drugi lik poceo da svira kolima i nismo mogli da pricamo od njega, prisao sam mu i tiho mu rekao da batali i da se skloni sa tog mjesta jer ne mogu da zavrsim konverzaciju jer nista nisam mogao da cujem od njegovog sviranja. U kasnim satima moram tiho da pricam jer moj mladji brat spava u istoj sobi. Dok sam pricao sa Jackom Travarom o tom liku koji je radio PG, drugi koji je svirao tu sa kolima mi je rekao "Zasto sapuces, budi musko, lupi majku stocem u glavu" na sta sam reagovao tako sto sam ga oborio (da ne kazem ubio) u GZ. Nakon toga mu je Jack prisao podigao ga i pitao nekoliko puta da ponovi sta je rekao nakon cega je ta osoba krenula da mi psuje sve zivo i mrtvo i onda sam ga opet ubio jer nisam mogao da dodjem do rijeci od njega jer je sve vrijeme vristao, a ja ponavljam da nisam mogao glasno da pricam zbog mladjeg burazera dok me je i zbog toga prozivao. Znam da sam kriv zbog pucanja u GZ i nemam nikakav problem da snosim poslijedice ali bih vas zamolio da uzmete u razmatranje moju situaciju i da mi uklonite warn da mogu da nastavim sa svojim poslom u GOV-u. Ostalo nam je jos dve sedmice do isteka mandata i bojim se da necu moci da zavrsim posao na kojem radim vec mjesec ipo dana. Jos jednom vas molim da mi oprostite warn i da mi dozvolite da nastavim sa svojim RP. Unapred zahvaljujem.