1. Vaše ime IRL: Kristijan
2. Vaše godine: 19
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Od kada do kada ste inace ingame 12-14 ili 20-04 kada sam slobodan i cili dan
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 6+h
6. Vaš Discord: kristijan0001
7. Vaše ingame ime: Krile Escadrila
8. Vaš ID: 65076
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: Crime-a
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin? Zelim pomoci novim igracima i smtram da sam stekao dosta iskustva i svega kroz igranje na ovom serveru
2. Koje su vaše prednosti? Strpljiv i Smiren
3. Koje su vaše najveće slabosti? Panican
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin? Ne zbog toga sto se prijavjujem za asistenta
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator) Nemam biznis ali kada bih imao: da
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku? Trenutno ne ali ako bude biti ce prijavjeno vecim cinovima.
2. Vaše godine: 19
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Od kada do kada ste inace ingame 12-14 ili 20-04 kada sam slobodan i cili dan
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 6+h
6. Vaš Discord: kristijan0001
7. Vaše ingame ime: Krile Escadrila
8. Vaš ID: 65076
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: Crime-a
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin? Zelim pomoci novim igracima i smtram da sam stekao dosta iskustva i svega kroz igranje na ovom serveru
2. Koje su vaše prednosti? Strpljiv i Smiren
3. Koje su vaše najveće slabosti? Panican
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin? Ne zbog toga sto se prijavjujem za asistenta
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator) Nemam biznis ali kada bih imao: da
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku? Trenutno ne ali ako bude biti ce prijavjeno vecim cinovima.