Informacije
1. Vaše ime IRL:Marko
2. Vaše godine:20
3. Vremenska zona:GMT +1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00):10-13:00 14:00 pa onda od 18:00 do 4:00 otp
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski):6-14h
6. Vaš Discord:Kostalabos9
7. Vaše ingame ime:Kosta Labos
8. Vaš ID:67244
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a:State-a
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
Vratio sam se skorije roleplayu igrao kod drugara i setio se da sam i ja igrao al sam zaboravio email na kojem sam igrao nemam nista sad ing pa gledam bar admin da budem da pruzim moje znanje koje imam jos od pocetka 2021 kad sam krenuo da igram neprestano do pocetka 2024.Naravno to nije jedini razlog zelim da pruzim malo bolju sansu za pravilan roleplay u kasnim satima znam da retko admina ima od 1 do 4 5 ujutru pa sto se kaze uvek bi bio uvece tu.
2. Koje su vaše prednosti?
Smiren,poslusan,ambiciozan,strpljiv,temperamentan.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Nemam slabosti koji bi uticale na obavaljanje duznosti admina.
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Da
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
Nemam sta da prodam xd
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
Ne
1. Vaše ime IRL:Marko
2. Vaše godine:20
3. Vremenska zona:GMT +1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00):10-13:00 14:00 pa onda od 18:00 do 4:00 otp
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski):6-14h
6. Vaš Discord:Kostalabos9
7. Vaše ingame ime:Kosta Labos
8. Vaš ID:67244
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a:State-a
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
Vratio sam se skorije roleplayu igrao kod drugara i setio se da sam i ja igrao al sam zaboravio email na kojem sam igrao nemam nista sad ing pa gledam bar admin da budem da pruzim moje znanje koje imam jos od pocetka 2021 kad sam krenuo da igram neprestano do pocetka 2024.Naravno to nije jedini razlog zelim da pruzim malo bolju sansu za pravilan roleplay u kasnim satima znam da retko admina ima od 1 do 4 5 ujutru pa sto se kaze uvek bi bio uvece tu.
2. Koje su vaše prednosti?
Smiren,poslusan,ambiciozan,strpljiv,temperamentan.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Nemam slabosti koji bi uticale na obavaljanje duznosti admina.
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Da
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
Nemam sta da prodam xd
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
Ne