Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
67162
Players nickname
Comi Legija
Suspect ID
57592,5025,66775
Date of violation
Nov 18, 2024
Time of violation
23:24
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=hqmwblS-0Tw

Emin Mehemdovic

Player
Player
Nije brojano,a i taj recnik majmuncino raspala da pazis.Comi je iz naseg fama i ovo je njegova zalba on je novi igrac i nema formiran forum nalog pa kacim u njegovo ime.Molim OFF TOPIC da se kazni

Jakii GG

Player
Player
Pa vjerujem znas kad baitas cijelo vrijeme u to ne sumnjam, nemas strah za zivot kad ulazis u dvoriste di nas je toliko sa puskama.
A i jedan id si krivo napisao, ja tu igraca sa id 57592 ne vidim.
Neka admin trazi duzi pov gdje si par sekundi prije toga usao di ti je izbrojano do 4 pa si izasao i onda se opet vratio odma nazad, ili onaj pov 2 min prije toga kad si ulazio isto dole na ulaz di ti se isto krenulo brojat pa si izasao.
Odbrojano ti je vise puta tako da bez brige.

Emin Mehemdovic

Player
Player
Pa vjerujem znas kad baitas cijelo vrijeme u to ne sumnjam, nemas strah za zivot kad ulazis u dvoriste di nas je toliko sa puskama.
A i jedan id si krivo napisao, ja tu igraca sa id 57592 ne vidim.
Neka admin trazi duzi pov gdje si par sekundi prije toga usao di ti je izbrojano do 4 pa si izasao i onda se opet vratio odma nazad, ili onaj pov 2 min prije toga kad si ulazio isto dole na ulaz di ti se isto krenulo brojat pa si izasao.
Odbrojano ti je vise puta tako da bez brige.
Pucali ste me odmah,nisam bejto ako mislite da sam bejto ili tvrdite dostavite POV gde se vidi da bejtam.Hvala!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom