Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Unban apeal last chance blacklist I Mujo Simba

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
9197
Players nickname
Vin Clous
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Nov 19, 2024
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/

ilija12321

Player
Player
dobro vece postovana administracijo pred prosle godine dobio sam ban za cheat 21.12.2022 a nakon manje od mesec dana dobio i blacklist 19.1.2023 na server sam uso 24.11.2021 id mi je 9197 na tom acc imam jako puno uspomena sa svojim drugarima i dobra secanja na serveru sam upoznao puno novih ljudi i stekao nova prijateljstva black listan sam zbog nedozvoljeni redux naravno mnogi su mi govorili da obrisem taj redux jer nije dozvoljen ja nisam slusao i nastavio tako sam jedan dan pre fabrike dobio ban nakon 10-tak dana pravim montazu kao za kraj jer sam mislio da nikad necu imati volju za grand nakon te montaze dobijam i blacklist mene je to jako pogodilo kad mi je poslo drug opet kazem krivo mi je voleo bih da se vratim na svoj main acc i zaigram kao nekad,pre nego da dobijem ban secam se da sam imao u svom inventoru grupnu sliku od familije Aste to bih jos jednom voleo da vidim samo jos jednom proslo je skoro 2 godine od mog bana i mislim da zasluzujem bar jos jednu sansu ali obecavam tu sansu necu zloupotrebiti ili slicno hvala na paznji stvarno bi mi znacilo dugo igram grand i uvek sam postovo grand projekat hvala i jos jednom izvinjavam se na svemu pre svega na smetnji sada sa zreliji i normalniji valjda za toliko da ne skidam ne dozvoljene reduxe hvala opet

Status
Not open for further replies.
Top Bottom