1. Vaše ime IRL: Strahinja Rebraca
2. Vaše godine : 18
3. Vremenska zona : GMT+1
4. Prosjek online po danu: 3-8 sati
5. Vaš Discord: R3baracc
6. Vaše ingame ime : Rebaracc Mojsije
7. Vaš ID : 15398
Dodatne informacije
1. Lider za..... The Bloods
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
Jedan od glavnih motiva da postanem vođa Bloodsa je moje iskustvo u bandi i dosta vremena sam proveo u Bloods. Imam prethodno iskustvo sa HC u svim bandama i imam iskustvo vođenja događaja i situacija veoma dobro. Imam puno iskustva želim da vodim bandu sa odličnim zamenicima i uz pomoć svih članova moje bande. Trudiću se da bloodse učinim najaktivnijom bandom u getu koliko god je to moguće. Takodje potrudicu se da izbacim toksicnost koliko je god to moguce i potrudicu se da pod mojim vodjstvom da banda ne krsi pravila.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
1. Regrutovanje ljudi koji imaju iskustvo i znanje o pravilima.
2. Postavljati visoke komande koje zaslužuju bez ikakvog favorizovanja.
3. Pomognuti svim članovima organizacije kada im je potrebno.
4. Pokušati da uklonim Toksičnost iz organizacije
5. Pravila niko neće kršiti
2. Vaše godine : 18
3. Vremenska zona : GMT+1
4. Prosjek online po danu: 3-8 sati
5. Vaš Discord: R3baracc
6. Vaše ingame ime : Rebaracc Mojsije
7. Vaš ID : 15398
Dodatne informacije
1. Lider za..... The Bloods
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
Jedan od glavnih motiva da postanem vođa Bloodsa je moje iskustvo u bandi i dosta vremena sam proveo u Bloods. Imam prethodno iskustvo sa HC u svim bandama i imam iskustvo vođenja događaja i situacija veoma dobro. Imam puno iskustva želim da vodim bandu sa odličnim zamenicima i uz pomoć svih članova moje bande. Trudiću se da bloodse učinim najaktivnijom bandom u getu koliko god je to moguće. Takodje potrudicu se da izbacim toksicnost koliko je god to moguce i potrudicu se da pod mojim vodjstvom da banda ne krsi pravila.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
1. Regrutovanje ljudi koji imaju iskustvo i znanje o pravilima.
2. Postavljati visoke komande koje zaslužuju bez ikakvog favorizovanja.
3. Pomognuti svim članovima organizacije kada im je potrebno.
4. Pokušati da uklonim Toksičnost iz organizacije
5. Pravila niko neće kršiti
HVALA NA ODVOJENOM VREMENU I CITANJU MOJE PRIJAVE