Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review UnBan za AntiCheat #1004 | Napal Fedorov

Your ID
56072
Players nickname
Davidos Makedonas
Administrators nickname
Napal Fedorov
Date
Apr 24, 2024
Time
21:28
Proofs
https://imgur.com/a/8pISUGM

gulemkur

Player
Player
Pozdrav dragi Administratori , danas vam pisem ovu poruku zato sto ja hocu unban sad znam da je cudno i da odma imate u glavu kako unban nije prava stvar za neko sta je radio nesta pogresno ali evo sad sam ovde i dosta vremena je proslo od mog ban-a i shvatio sam neke stvari i naucio svoju lekciju i zato i sedim sad i pisem vam ovo da dobijem pod ikakvim uslovima unban da mogu bar iz pocetka opet sve da radim i da se opet druzim u Grand RP Serveru sa puno mojih prijatelja sto me svakog dana cekaju da se ja vratim na ovaj dobar server i da prodolzim sa RP-Svetom kao i sto treba. Ako ima bilo kakve sanse ja da dobijem Unban ja bih uradio bilo sta reko sam i pre nije mi ni tesko i ispocetka da sve pocnem i da ne napravim ni najmanju gresku ako bi mogli na to da se dogovorimo da ja na najmanju gresku dobijem opet ban i nemam druge sanse da igram zato sto mislim da sam sad zreliji znam vise pravila i moje greske su samo proslost sto sam ja uradio i to mi je bila najveca greska zato sto Grand Server mi je omogucio puno stvari da radim i da imam puno drugara sto su tu svaki dan da mi ulepsaju dan kao i ja njima zato postovana Administracijo i postovani Mujo ja bih vas zamolio da razmislite za jednu ali samo jednu sansu jos da mi date da se vratim na ovaj server posle dugih 7 meseci ne igranja.
Hvala na citanju znam da sam vam potrosio vreme sto sam napravio veliku poruku ali mi je stvarno bitno i zato i pisem za ovaj unban posle 7 meseci , hvala opet i nadam se da ovaj put cu da dobijem dobre vjesti od vas .
Imajte jos lep i ugodan dan , Zeli vam Davidos Makedonas

Daco Rizik

Player
Player
Draga administracijo ja mislim da ovaj igrac zasluzuje unban.Pozanajem ga vec dugo vreme i znam da hoce da produzi sa RP bez ikakve greske.

Ayan_Aezakmi

Player
Player
drago administracijo, ovaj covek je moj drug vec 2 godine, zbog tog bana za anticheat izgubili smo jednu lepu familiju Urban Vibes sto smose druzili puno drugova, isli smo na informale i druge evente i evo vec 7 meseca nemozemo igrat ovu igricu zajedno, ja mislim da ovaj covek zasluzuje unban ili pak da pocne od pocetka , nadam se dacu ga vidim uskoro u losantos, sa vasim odlukama, Hvala na razumevanju draga administracijo !:coffee::whistle:

Top Bottom