Postovani, Mujo I Abrahame
Ovo mi je drugi ban za G.P 1.7.Prvi ban sam odlezao 60 dana bez trazenja unbana. Priznajem u oba slucaju svoju gresku i izvinjavam se zbog toga, bio sam pocetnik i nisam poznavao pravila.
Nisam igrac koji krsi pravila, i voleo bi da mogu opet zaigrati na serveru.
Ovog puta trazim unban jer imam red biznis i ne zelim to da izgubim zbog svoje greske na pocetku igranja.
Odbili ste mi prvu zalbu jer mi je drugarica pisala unban. "Forum banovan za pomaganje prijatelju". Ja sam vas pitao pre skoro godinu dana da li smem da pisem unban za druga vi ste mi dogovorili da smem.
Meni je forum acc perma banovan i ne mogu da pisem unban sebi, ja sam se vodio vasim recima da moze prijatelj da pise unban za mene.
PRISTAJEM NA MONEY WIPE!
Ovo pisem u ime druga jer mu je forum acc banovan.
Hvala unapred!
Dokaz da je forum Acc perma banovan:
Dokaz da ste odbili zalbu zbog "Pomaganje prijatelju"
Dokaz da ste mi rekli da prijatelj moze da pise unban ako je forum banovan:
Video dokaz:
Ovo mi je drugi ban za G.P 1.7.Prvi ban sam odlezao 60 dana bez trazenja unbana. Priznajem u oba slucaju svoju gresku i izvinjavam se zbog toga, bio sam pocetnik i nisam poznavao pravila.
Nisam igrac koji krsi pravila, i voleo bi da mogu opet zaigrati na serveru.
Ovog puta trazim unban jer imam red biznis i ne zelim to da izgubim zbog svoje greske na pocetku igranja.
Odbili ste mi prvu zalbu jer mi je drugarica pisala unban. "Forum banovan za pomaganje prijatelju". Ja sam vas pitao pre skoro godinu dana da li smem da pisem unban za druga vi ste mi dogovorili da smem.
Meni je forum acc perma banovan i ne mogu da pisem unban sebi, ja sam se vodio vasim recima da moze prijatelj da pise unban za mene.
PRISTAJEM NA MONEY WIPE!
Ovo pisem u ime druga jer mu je forum acc banovan.
Hvala unapred!
Dokaz da je forum Acc perma banovan:
Dokaz da ste odbili zalbu zbog "Pomaganje prijatelju"
Dokaz da ste mi rekli da prijatelj moze da pise unban ako je forum banovan:
Video dokaz: