Format za podnošenje prijave
Naslov: Lider za The Families | Jaffa Albonn
Informacije
1. Vaše ime IRL: Hrvoje Leskovar
2. Vaše godine: 17 ( sutra navrsavam 18)
3. Vremenska zona: UTC+1
4. Prosjek online po danu: 4+
5. Vaš Discord: hrvoje06
6. Vaše ingame ime: Jaffa Albonn
7. Vaš ID: 27630
Dodatne informacije
1. Lider za: The Families
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
Želim da izrazim svoju želju i kandidaturu za poziciju lidera naše grupe. Verujem da imam potrebne veštine, viziju i odlučnost da vodim našu zajednicu ka još većem uspehu. U prilog ovoj kandidaturi, ističem tri ključna razloga zbog kojih smatram da sam idealan kandidat za ovu ulogu:
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Pa zapocetak bi poceo ovako:
kreirao bi pricu bande zatim bi razvio prijateljski odnos sa svakim clanom bande dakle svi će biti tretirani jednako, organizirao bi razne rp događaje, realno bi reagirao na situacije , poštovao bi druge igrače i rp pravila te bi pokušao stvoriti odnos sa rivalskim bandama bio on prijateljski ili suparnički.
Naslov: Lider za The Families | Jaffa Albonn
Informacije
1. Vaše ime IRL: Hrvoje Leskovar
2. Vaše godine: 17 ( sutra navrsavam 18)
3. Vremenska zona: UTC+1
4. Prosjek online po danu: 4+
5. Vaš Discord: hrvoje06
6. Vaše ingame ime: Jaffa Albonn
7. Vaš ID: 27630
Dodatne informacije
1. Lider za: The Families
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
Želim da izrazim svoju želju i kandidaturu za poziciju lidera naše grupe. Verujem da imam potrebne veštine, viziju i odlučnost da vodim našu zajednicu ka još većem uspehu. U prilog ovoj kandidaturi, ističem tri ključna razloga zbog kojih smatram da sam idealan kandidat za ovu ulogu:
1. Iskustvo i lojalnost prema bandi
Od prvog dana mog članstva, posvetio sam se očuvanju interesa bande i izgradnji njenog ugleda. Učestvovao sam u brojnim akcijama koje su bile ključne za našu dominaciju na teritoriji. Moja lojalnost prema porodici je nepokolebljiva, a moje iskustvo u planiranju i izvođenju zadataka čini me sposobnim da donosim prave odluke pod pritiskom.2. Sposobnost vođenja i rešavanja konflikata
Tokom mog vremena u bandi, više puta sam pokazao liderske veštine – od uspešnog pregovaranja sa rivalima, do rešavanja nesuglasica među našim članovima. Verujem da lider treba da bude stabilan, pravedan i sposoban da motiviše druge, a moji postupci su dokazali da imam te kvalitete. Takođe, uvek sam bio tu za svakog člana kada je bilo potrebno podržati ili rešiti problem.3. Vizija za budućnost bande
Verujem da "The Families" ima potencijal da proširi svoj uticaj i postane najmoćnija grupa na širem području. Ako postanem lider, fokusiraću se na jačanje naših veza u zajednici, povećanje resursa i bolje organizovane operacije. Cilj mi je da svaki član bande oseti napredak i sigurnost kroz kolektivni uspeh. Moj plan uključuje balansiranje naših tradicionalnih vrednosti sa novim strateškim pristupima.3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Pa zapocetak bi poceo ovako:
kreirao bi pricu bande zatim bi razvio prijateljski odnos sa svakim clanom bande dakle svi će biti tretirani jednako, organizirao bi razne rp događaje, realno bi reagirao na situacije , poštovao bi druge igrače i rp pravila te bi pokušao stvoriti odnos sa rivalskim bandama bio on prijateljski ili suparnički.