Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

mimi vip

Player
Player
  1. Vaše ime IRL:Mirjana
  2. Vaše godine:18
  3. Vremenska zona: GMT+1
  4. Prosjek online po danu:11+
  5. Vaš Discord:m1rjana
  6. Vaše ingame ime: Mimi Vip
  7. Vaš ID:45245

Zašto želite biti Liderica ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

Imam jasnu viziju kako unaprijediti našu organizaciju i učiniti je najmoćnijom u gradu. Želim proširiti naše poslovanje na nove teritorije, diversificirati izvore prihoda i uspostaviti čvrste saveze s drugim utecajnim skupinama.
Kroz godine igranja na RP serverima, stekla sam bogato iskustvo u vođenju kriminalnih organizacija. Posedujem strateško razmišljanje, sposobnost donošenja teških odluka pod pritiskom i vještine pregovaranja koje su ključne za uspješnog vođu bande.
Kao strastvena ljubiteljica roleplaya, želim stvoriti duboku i uvjerljivu priču za našu bandu. Moj cilj je razviti složene odnose među članovima, kreirati intrigantne zaplete i sukobe s drugim frakcijama, te tako obogatiti cjelokupno RP iskustvo na serveru.

Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji

3.1 Uvođenje redovitih internih RP događaja poput sastanaka bande, rituala inicijacije novih članica i proslava uspješnih pljački. Ovo će produbiti odnose među igračicama i stvoriti više prilika za kvalitetan roleplay.
3.2 Poticanje razvoja individualnih priča i pozadina za svaku članicu bande. Ovo će dodati dubinu likovima i stvoriti više mogućnosti za međusobne interakcije i konflikte unutar organizacije.
3.3 Organiziranje zajedničkih misija s drugim bandama ili frakcijama na serveru. Ovo će proširiti našu RP mrežu i stvoriti zanimljive zaplete koji uključuju više igračica i grupa.

Nikola Black

Server Administrator
Server Administrator
Pregled aplikacije u toku

6687db9cfdfe9f28236c1ef2.gif

Status
Not open for further replies.
Top Bottom