Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Sava Bucojevic

Player
Player
Vaše ime IRL:Sava
Vaše godine:14
Vremenska zona:GMT+1
Prosjek po danu:5-6h
Vaš Discord: mile1312_
Vaše ime u igri: Mile Bucojevic
Vaš ID: 16193

Lider za…The Families

Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)

-Na ovom serveru sam već duže vreme i mislim da imam dovoljno iskustvo voditi organizaciju,nije lako ali znam da ću se potruditi da budem sto bolji Lider jer imam svoju ekipu i dosta ljudi koji su mi uvijek spremni pomoći.

-Fokusirao bih se na disciplinu i edukaciju članova. Svi clanovi bi se temeljno ispitali pravila tako bismo izbegli greške i kršenja, čime bismo stvorili kvalitetan RP.

-Kao lider gledao bih da clanovi moje organizacije budu aktivni kako bismo odratili sto vise akcija (talacke,pljacke I slicno).

Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.

-Kada ja ne budem tu bice neko od moje HC (ljudi od poverenja) koji ce paziti da su moji clanovi, u toku dana kada nisam tu, ne krse pravila i da su aktivni po getu i sa njima raditi akcije.
-Svako krsenje necu tolerisati, pravila servera se moraju postovati i vaze za sve clanove bande.

-I toksicnost ce biti najstorzije kaznjivana!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom