Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
18441
Players nickname
Teo Verstappen
Administrators nickname
Diego Swayze
Date
Aug 22, 2024
Time
1:58
Proofs
https://imgur.com/a/9EkG3Yy

Strale Flow

Player
Player
Dobro veče Mujo,Abrahame
Upućeni ste u moju situaciju ali još jednom da se predstavim ja sam Teo Verstappen 18441 dobio sam blacklistu sa RS servera pre 3 meseca razlog moje blackliste je server dissrespecting. Moja situacija je krenula ovako svi Leaderi su dobili unblacklistu i po još jednu šansu ja sam se prijavio za Ballas Leadera i uzeo tu obavezu i postao sam Ballas Leader. Bili smo zajedno u getu uključujući i ja kao Leader kod BLACKMARKETA bili smo se pucali . Skoro je sada Mujo promenio geto granice kod blackmarketa njih 3 se popelo na krov tamo gde je od skoro gz i počeli da pucaju došao je jedan igrač počeo da snima i da i zeleo da mi nabije warn. Na POV se čuje tačno snima sad cu im nabiti warn gde je mene to iznerviralo jako(U POV-u ovde se cuje kako ce mi nabiti warn
). Pisao sam APPEL da mi se skine warn i da se dotični kazni zbog namernog nabijanje warna na organizaciju,rekao sam u tom appelu takođe rečenicu ,,crime has been dead lately and there is no one in the ghetto” recenica zbog koje sam dobio blacklistu. Pisao sam preko prevodioca i tu se desila greska kako je prevodioc preveo mozete i sami zakljuciti da kad se prevede nije citljivo na nasem jeziku. Ja sam izneo svoje mišljenje i nisam se dobro izjasnio dobro preveo preko prevodioca . Hteo sam reci da u tom TRENUTKU nije toliko bio aktivan geto i da CRIME niko nije u zadnje vreme vodio kako treba. Ovako mi je lakše da kažem mojim rečima jer ne mogu pogrešiti umesto da prepričavam da izgleda sto više pismeno to mi nije ni bitno više . Objasnio sam celu situaciju od početka do kraja ja želim da vam se izvinim u moje ime za svakog igrača/admina koji igra na projektu , proveo sam 2,5 godine na projektu po svaki dan skoro po minimalno 7 sati igrao i svidja mi se projekt i hteo bi nastaviti da igram na RSu. Imam dva accoumta Main account i Twink account Main(18441) twink(43007) zeleo sam pitati ako je moguće da mi se twink(43007) perma banuje i da na 18441 nastavim da igram kao i do sada,palo mi je na pamet zašto je isto igrač Andrej Wbear dobio ban za istu stvar od strane Chief Administratora Abrahama Elkhabiba na samo 12855 account dok na twink je nastavio da igra. Takodje zelim da vas zamolim da mi pruzite sansu da opet igram na RS Serveru zato sto nikada nisam radio nesto protiv servera vredjao,pisao lose o serveru. Jedini ban koji ja imam a da je u pitanju PERMA BAN je ban za Generalno Pravilo 6.22 6.3 . Ban koji mi je namesten i koji mi je Ivkez Obama bivsi Curator Administracije skinuo. Zelim da se izvinem jos jednom i da vas zamolim da mi oprostite prihvatam svaki nacin pullupa novca i cak ako treba da mi se banuje twink perma i da mi samo main ostane prihvatam samo opet da zaigram na RS serveru .
Link žalbe od 12855 : Thread 'Project Disrispect | 12855' Approved - Project Disrispect | 12855
Link Appela od 18441 : Thread 'For Curator of the Project I Lebron Pluxury' Rejected - For Curator of the Project I Lebron Pluxury
Zamolio bi vas za jos jednu jedinu šansu hteo bi da pogledate moj 18441 i 43007 i proverite da nema ni jedan ban za 1.1 1.2 1.3 itd da sam igrač koji nije kršio nikad pravila sem osnovnih RP pravila

Status
Not open for further replies.
Top Bottom