Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Ibro Gabela

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime u RL: Ilhan

2. Vaše godine: 16

3. Vremenska zona GMT +1

4. Prosječna aktivnost na dan: 4h+

5. Vaš Diskord: colkecolke

6. Vaše Ingame ime: Emran Flow

7. Vaš ID: 43624

Dodatne Informacije

1. Lider za: Bloods Streat Gang

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)

Smatram da sam dovoljno sposoban da vodim organizaciju pogotovo bandu zbog iskustva i poznavanja pravila.

Veliki dio mog rp-a bio je u crime gdje je moj role play bio mnogo zabavniji takodje sam bio i HC u nekim org tako da sam imao dosta iskustva sa vodjenjem bande ali ovom prilikom se prijavljujem za lidera.

Takodje volio bih postati lider zato sto mi se svidja HQ i ima mnogo rp-a koji mi se mnogo dopada, ukoliko bih postao lider ove posebne organizacije mislim da bi pravio veliki rp a i mislim da bi pravio veliki problem drzavnim organizacijama zajedno sa drugim bandama.

Posto prosli lider nije mogao da dovedu bloods do uspjeha i da ga poboljša želio bih to promijeniti.

3.Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji:

Svake nedelje bih sazivao sastanke kako bih popricao sa svojim clanovima i high komandama.

Forsirao bi evente poput talackih , gunstore, prodavnica i fz raida.

Fokusirao bih se takodje na tajne, kako bih sto vise municije dobio i pomogao samim tim i organizaciji kao i članovima iste.

Postavio bih vodju ekipa poput vodja gheta, vodja grafita , vodja turfova i oni bi usmjeravali i komandovali sta treba da se radi.

Zahtjevao bih 5 godina u gradu kako bi u organizaciji bili malo iskusniji članovima i svi članovi organizacije bi bili ispitivani pravila.

Izdavao bih novcane nagrade clanovima koji se trude i zalazu za bandu.

Takodjer bih se fokusirao na turf sezonu.

Rankovi :

1. Suspended

2. Newbie

3. Loyal member

4. Lil Bloods

5. Grafitier

6. Grafit team leader

7. Gheto boy

8. Gheto Komadant

9. Turfer

10. Turf Team leader

11. Lil Feller

12.Co leader

13.Jefe

Hvala na čitanju prijave.
Sa poštovanjem i strpljenjem cekam rezultate...

Nikola Black

Server Administrator
Server Administrator
Pregled aplikacije u toku

6687db9cfdfe9f28236c1ef2.gif

Status
Not open for further replies.
Top Bottom